29.8.18

Φ. Κρανιδιώτης: Ζούμε μια τερατώδη ανωμαλία


Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Oταν το κράτος αποτυγχάνει να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία των πολιτών καθώς και τη δημόσια περιουσία, τότε αποτυγχάνει στην ουσία του. Κύριο καθήκον του ελληνικού κράτους δεν είναι να υπηρετήσει τα συμφέροντα και την ευημερία των λαθραίων Αράβων, Οτεντότων, Σομαλών, Πακιστανών κ.λπ., ούτε να προσφέρει ευκαιρίες πλουτισμού στις εγκληματικές ΜΚΟ και στα ποικίλα δίκτυα κακοποιών, δουλεμπόρων, τροφοδοτών εστίασης, αριστερών βανδάλων και πρακτόρων, που συνδέονται με αυτές και όσους απεργάζονται την αντικατάσταση των Εθνών της Ευρώπης.

Καθήκον του κράτους είναι να φυλάει τα σύνορα κι όχι να τα καταλύει. Καθήκον του κράτους είναι να συλλαμβάνει, να καταδικάζει και να απελαύνει τους παράνομους ξένους, όχι να τους προσκαλεί, να τους ταΐζει, να τους στεγάζει και να επιδοτεί κι ύστερα να τους μοιράζει και ελληνική υπηκοότητα. Αμα θέλει ο Σκουρλέτης να τους πάρει δώρο, να τους πάρει από την τσέπη του από ένα μαντίλι, για να μας το κουνήσουν στην απέλαση. Οι περισσότεροι από αυτούς που έρχονται παράνομα είναι ασύμβατοι με τον ελληνικό τρόπο και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν Ελληνες, λόγω θρησκείας, κουλτούρας απέναντι στις γυναίκες μας, στις αξίες μας, στον πολιτισμό μας.
Καθήκον του κράτους είναι να διαφυλάσσει άγρυπνα εμάς και τα παιδιά μας, που τα μεγαλώνουμε με στοργή, φροντίδα και αγωνία, κι αποτελούν το μέλλον της πολύπαθης Πατρίδας, κι όχι να προστατεύουν αυτούς που τους σπάνε το κεφάλι με πέτρες, τα μαχαιρώνουν, τα σπρώχνουν σε γκρεμούς, τα βιάζουν, βυθίζοντας οικογένειες σε πένθος και σε λίγα χρόνια, αν συλληφθούν, ελέω του αιματηρού «Νόμου Παρασκευόπουλου» κόβουν πάλι βόλτες ελεύθεροι, σαν λύκοι που τους χαϊδέψαμε, τους ταΐσαμε κι ύστερα τους αμολήσαμε μέσα στο σπίτι μας.
Καθήκον του κράτους είναι να προστατεύει τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών, τη δημόσια περιουσία καθώς και των ξένων νόμιμων επισκεπτών της κοιτίδας του ευρωπαϊκού πολιτισμού, κι όχι τις ορδές αυτών που έρχονται ως λεηλάτες, βιαστές, ληστές, κλέφτες και βάνδαλοι. Αγνωστη τραγωδία και μη δημοφιλής για την αριστερή λαθρολάγνα μυθοπλασία, οι μαζικές παραβιάσεις των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών από τις συμμορίες αυτές, μέσα στους τσαντιρομαχαλάδες, που κατ’ ευφημισμόν ονομάστηκαν hot spot. Αφώτιστη η τραγωδία των Χριστιανών Συρίων και Ιρακινών και των Γιαζίντι που επέζησαν της Γενοκτονίας και βρέθηκαν στα δίχτυα των δουλεμπόρων, στις βάρκες τους και στους καταυλισμούς, ανάμεσα σε Σουνίτες «πρόσφυγες» και μη, και όσα υπέφεραν στα χέρια τους, χωρίς να συγκινηθεί καμιά ΜΚΟ, κανένα υπουργείο, καμιά Αρχή.
Καθήκον του κράτους είναι να εφαρμόζονται οι Νόμοι του σε όλη την επικράτειά του και σε όλους τους πολίτες αδιακρίτως. Χωρίς γκρίζες ζώνες ανομίας στα Εξάρχεια, στα πανεπιστήμια, στις καταλήψεις, στoυς καταυλισμούς των παράνομων μουσουλμάνων εποίκων.
Το κράτος και μόνο το κράτος με τα όργανα καταστολής του οφείλει να συντρίψει την ανομία, να φυλάξει τα σύνορα, να φυλακίσει κι ύστερα να απελάσει τους παράνομους εισβολείς. Το κράτος οφείλει να διαλύσει όλες τις ζώνες ανομίας, να ελέγξει σε βάθος δεκαετίας και να κλείσει τις εγκληματικές ΜΚΟ και να ποινικοποιήσει κάθε δράση και βοήθεια στον εποικισμό και στην εισβολή των παρανόμων.
Ολοι αυτοί, με τους παχυλούς μισθούς τους, τα κρατικά αυτοκίνητα, την κουστωδία φρουρών, συμβούλων, μετακλητών, όλα παροχή του Εθνους, του φορολογούμενου Ελληνα, οφείλουν πίστη στο Σύνταγμα και στους Νόμους, στο χέρι που τους ταΐζει κι όχι στις μισελληνικές ιδεοληψίες τους.
Ζούμε μια τερατώδη ανωμαλία, μια διαστρέβλωση και κατάχρηση των θεσμών και της εξουσίας, που χρησιμοποιείται όχι υπέρ του Εθνους αλλά εναντίον του, εναντίον της ασφάλειάς του, της ευημερίας του, της Ορθόδοξης πίστης του, της συνοχής του. Είναι μια διαρκής συνταγματική εκτροπή που διακινδυνεύει την ίδια την ύπαρξή μας και η συντριβή και η τιμωρία αυτής της εκτροπής είναι το πρώτιστο καθήκον μας.
ysterografa.gr