26.8.18

"Έγδυσαν" Σαουδάραβα κροίσο στη Μύκονο


Η Αστυνόμευση αποτελεί...εικονική πραγματικότητα και όχι μόνο στη Μύκονο.Η λειψανδρία και η "δημοκρατία" της έχουν δέσει τα χέρια.
 ΑΛΕΞ/Efenpress

Η Μύκονος ως γνωστόν προτιμάται και από τουρίστες τεράστιας οικονομικής επιφάνειας, γεγονός που προσελκύει επίσης κλέφτες και απατεώνες, που στοχεύουν να βάλουν χέρι στις μεγάλες περιουσίες που συγκεντρώνονται στο νησί. Παράλληλα, τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι καταγγελίες για τη δράση διάφορων συμμοριών στο νησί, που δραστηριοποιούνται όχι μόνο σε υπηρεσίες... προστασίας, διακίνησης προσώπων προς τέρψιν των πλούσιων επισκεπτών, ή εμπορίας ναρκωτικών, αλλά όπως φαίνεται και τα κλεφτρόνια κάνουν χρυσές δουλειές.


Τελευταίο θύμα τους είναι ένας νεαρός σαουδάραβας κροίσος, ο οποίος την «έπαθε» λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει το Νησί των Ανέμων, στο οποίο απολάμβανε τις διακοπές του διαμένοντας σε βίλα στην περιοχή Καλαφάτη, από τις 15 Αυγούστου.




Ο Σαουδάραβας είχε αφήσει στο δωμάτιο του τρεις βαλίτσες που περιείχαν 60 πανάκριβα ρολόγια, 3 δαχτυλίδια με διαμάντια και 50 χρυσά νομισματα. Δεν ανησυχούσε ιδιαίτερα, καθώς εκτός από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, η συγκεκριμένη βίλα φυλάσσεται κι από ιδιωτική εταιρεία.

​Ο 34χρονος κροίσος κατήγγειλε την κλοπή στο Α.Τ. Μυκόνου και αναχώρησε για την πατρίδα τουΠαρόλα αυτά, οι κλέφτες, που πιθανότατα γνώριζαν ότι η κίνησή τους άξιζε το... ρίσκο, εισήλθαν στη βίλα πιθανότατα από μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα και απέσπασαν τις βαλίτσες με την αξία των αντικειμένων που περιείχαν να υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο 34χρονος κροίσος κατήγγειλε την κλοπή στο Α.Τ. Μυκόνου και αναχώρησε για την πατρίδα του. 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
 
Zougla Newsroom