6.8.18

«Για την Ελλάδα ρε γαμώτο»

Πριν από 26 χρόνια η Βούλα Πατουλίδου φέρνει το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στον στίβο και αναφωνεί μία από τις πιο γνωστές δηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει ποτέ αθλητής.


Είχαν περάσει αμέτρητα χρόνια πριν από το τελευταίο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στον στίβο. Ο Κώστας Τσικλητήτας το 1912 στο άθλημα εις μήκος άνευ φοράς ήταν αυτός που είχε φέρει την τελευταία πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό και ενδεχομένως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το επόμενο θα ερχόταν 80 χρόνια μετά.

Ημερομηνία: 6 Αυγούστου του 1992 η Βούλα Πατουλίδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης συμμετέχει στον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια και στόχος της Ελληνίδας αθλήτριας, 26 χρονών τότε, ήταν απλά ένα καλό πλασάρισμα και με μία καλή κούρσα ίσως ένα μετάλλιο.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.