10.8.18

Ενάντια στο Σύστημα: Μόνο Χρυσή Αυγή! Άρθρο του Ν. Γ. ΜιχαλολιάκουΟι Εθνικιστές και οι “εθνικόφρονες” της πεντάρας

Όταν τον Μάιο του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επέτυχε το πρωτοφανές, ένα Εθνικιστικό Κίνημα και μάλιστα χαρακτηρισμένο ακραίο από το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, να επιτύχει την είσοδό της στην Βουλή με ένα 7%, συναγερμός σήμανε σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα. Όταν μάλιστα προκηρύχθηκαν εκλογές για τον Ιούνιο, σήμανε πανστρατιά απ’ άκρη σ’ άκρη του πολιτικού κατεστημένου, προκειμένου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μην κατορθώσει τον Ιούνιο να επιτύχει το 3%!


Μέχρι και τον Βασιλέα Κωνσταντίνο έβαλαν να κάνει δηλώσεις στο CNN, ότι ήταν σίγουρος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα μπει στη Βουλή στις εκλογές του Ιουνίου του 2013 και ότι το ποσοστό της του Μαΐου ήταν περιστασιακό! 
Πού ήταν τότε όλοι αυτοί οι “πατριώτες”, οι οποίοι μας εγκαλούν και μας κατηγορούν ότι διασπούμε τον… εθνικό (;) και πατριωτικό χώρο; 

Μα ήταν στο πλευρό αυτού του ίδιου του συστήματος, το οποίο υπηρετούν μέχρι σήμερα, φορώντας κατά περίστασιν “γαλανόλευκα ράκη”, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης, και με αυτά τα “γαλανόλευκα ράκη” σαν σημαία τους υπηρετούν με συνέπεια την Ξενοκρατία.

“Γαλανόλευκα ράκη”

Πού ήταν όλοι αυτοί όταν ξεσπούσε ο μεγάλος διωγμός κατά της Χρυσής Αυγής με δολοφονίες και φυλακίσεις στα 2013; ΟΧΙ μόνον δεν στάθηκαν στο πλευρό μας, αλλά πανηγύριζαν πιστεύοντας ότι τέλειωσε το Κίνημά μας και έρχεται η σειρά τους… Ποιοι είναι όλοι αυτοί;

Είναι οι “εθνικόφρονες” της πεντάρας, οι οποίοι από τις αρχές της δεκαετίας του ’50 με την έναρξη της εποχής του ψυχρού πολέμου ακολουθούν με συνέπεια τα κόμματα της εξουσίας και την ξενόδουλη πολιτική τους.

 Άλλοτε σαν ψηφοφόροι της ΕΡΕ ή της Ενώσεως Κέντρου, άλλοτε σαν ακόλουθοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά εσχάτως ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο για όσους δεν ξέρουν στηρίζει το κόμμα των ζητωπατριωτών του Πάνου Καμμένου. 
Τα “γαλανόλευκα ράκη” έχουν στο πλευρό τους θερμούς υποστηρικτές όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια που παριστάνουν (κατά περίστασιν…) τους ασυμβίβαστους πατριώτες.

Τρίτο πολιτικό κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις τελευταίες τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και όμως οι φυλλάδες που πουλάνε πατριωτισμό στα περίπτερα δεν έχουν να πούνε ούτε μια λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αντίθετα για τον κάθε “πουθενά”, ο οποίος εμφανίζεται στο προσκήνιο παριστάνοντας τον “πατριώτη” αφιερώνουν τηλεοπτικές εκπομπές, του δίνουν χώρο στις σελίδες τους για άρθρα και δηλώσεις, τους προωθούν με κάθε τρόπο.

“Μετάνοιες στον Πνευματικό τους...”

Μάταιος ο κόπος τους να διεμβολίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την μόνη πολιτική δύναμη που στέκεται με συνέπεια ενάντια στο σύστημα. Που την πολεμούν με λύσσα, χολή και ψεύδη εδώ και επτά σχεδόν χρόνια και όμως δεν την λυγίζουν. 

Εάν ήξεραν την ανθρωπογεωγραφία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα τα είχαν παρατήσει γιατί το Κίνημά μας δεν έχει καμία σχέση με τους “εθνικόφρονες” της πεντάρας και τα “γαλανόλευκα ράκη”, ευρίσκεται πέρα από αυτούς μέσα στην ίδια την καρδιά του Λαού και αυτό φαίνεται χαρακτηριστικά από το που επιτυγχάνει τα μεγαλύτερα ποσοστά της, δηλαδή σε περιοχές λαϊκές, αλλά και στους άνεργους, τους αγρότες και την νεολαία.

Όχι, δεν είμαστε όλοι πατριώτες και πολύ περισσότερο δεν είμαστε όλοι Εθνικιστές. Ιδεολογικά δεν μπορούν να θέλουν να έχουν σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι λιμπεραλιστές λακέδες ενός καπιταλισμού, ο οποίος έχει πάρει στις ημέρες μας μία άγρια διεθνιστική μορφή και ισοπεδώνει τα πάντα με την παγκοσμιοποίηση.

Δεν μπορούν να είναι μαζί μας και ούτε εμείς μαζί τους όλοι όσοι υπηρέτησαν την αντεθνική πολιτική της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τα μνημόνια, όλοι αυτοί που δόξασαν την μεταπολίτευση, η οποία οδήγησε την Πατρίδα μας στην σημερινή παρακμή. 
Μετάνοιες στον Πνευματικό τους, όχι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής