26.7.18

«Λίμνη» το Μαρούσι από την καταιγίδα - Εκατοντάδες αυτοκίνητα «βούλιαξαν» - Κινδυνεύουν άνθρωποι

Νέα τραγωδία εν όψει στο Μαρούσι: Πλημμύρισε μεγάλο μέρος της πόλης, εκατοντάδες αυτοκίνητα επιπλέουν, υπάρχουν κλήσεις για ανθρώπους που κινδυνεύουν.

Από την εκδήλωση της καταιγίδας, η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί 100 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια και η Περιφέρεια αποκλείει την περιοχή για να μην υπάρξουν θύματα!
Όπως ανέφερε ο Γ. Καραμέρος οι πολίτες πρέπει να μην πλησιάζουν την περιοχή.
Ο μετεωρολογικός σταθμός της Νέας Μάκρης, έχει ήδη καταγράψει 12.4mm βροχής ενώ, άλλοι μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, σε Χαλάνδρι, Εκάλη και Διόνυσο, ξεπερνούν τα 50mm μέσα σε πολύ λίγη ώρα.
Ειδικότερα έκκληση στους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζή στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και την Κονίτσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης απηύθυνε μέσω της ΕΡΤ ο αντιπεριφερειάρχης. «Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό» είπε.
Το ύψος του νερού ξεπερνάει το 1,5 μέτρο.
Αυτή τη στιγμή η βροχή είναι έντονη και στη Σαλαμίνα, πέφτει καταρρακτωδώς ενώ ακόμα στην Γλυφάδα έχει ήλιο!



Σοκαριστική είναι η παρακάτω εικόνα που ανάρτησε στο profile της κάτοικος του Αμαρουσίου:

Προβολή εικόνας στο Twitter