10.7.18

Ηθελαν νεκρούς αστυνομικούς! Αγνωστοι πέταξαν βόμβα μέσα στο ΑΤ Λευκίμμης

Θα πρέπει να δοθεί εντολή και να γνωστοποιηθεί στους επίδοξους βομβιστές, ότι  οι αστυνομικοί σε τέτοιες περιπτώσεις θα ανοίγουν πύρ κατά των επιτιθεμένων, χωρίς άλλη εντολή και χωρίς καμία συνέπεια.
Juan
Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα στην αιφνιδιαστική επίθεση αγνώστων κατά του αστυνομικού τμήματος Λευκίμμης στην Κέρκυρα, κατά την διάρκεια της οποίας οι δράστες πέταξαν πέτρες, μολότοφ αλλά και έναν εκρηκτικό μηχανισμό!


Την ώρα της ξαφνικής επίθεσης τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, στο τμήμα βρίσκονταν επτά αστυνομικοί που κινδύνευσαν σοβαρά όταν η αυτοσχέδια βόμβα ή κροτίδα μεγάλης ισχύος που πέταξαν οι από ένα μικρό παραθυράκι εξερράγη στην τουαλέτα! Ο κλειστός χώρος έκανε ακόμη πιο ισχυρό το ωστικό κύμα, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές και να ξηλωθεί εντελώς η πόρτα! (με "κροτίδες" δεν ξηλώνονται πόρτες. Σαφώς επρόκειτο για ιδιοκατασκευασμένη βόμβα.- Juan)
Μισή ώρα αργότερα (!!!) και πριν καλά- καλά συνέλθουν από το σοκ οι αστυνομικοί,( πόση ώρα θέλουν για να συνέλθουν και να αντιδράσουν;) άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με πέτρες και μολότοφ στο τμήμα. Ωστόσο, απάντησαν με... χρήση χημικών απομακρύνοντας τους δράστες που έσπευσαν να εξαφανιστούν στη θέα μιας διμοιρίας των ΜΑΤ που έφτασε για να ενισχύσει τους… πολιορκημένους!
pentapostagma