29.6.18

Νέα συγκέντρωση πολιτών στην Θεσσαλονίκη κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας απέναντι σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εκχώρηση της Μακεδονίας, με αφορμή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα
Όπως αναφέρουν σε κάλεσμα που απευθύνουν μέσω facebook οι διοργανωτές του κινήματος «Σφυρί-ζω», η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, την ώρα δηλαδή που θα έχει εκδήλωση στο δημαρχείο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μαζευόμαστε για να ενοχλήσουμε με τα σφυρίγματα μας τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που ενοχλούν την ιστορική μας συνείδηση και την εθνική μας αξιοπρέπεια! Θα είμαστε ειρηνικά έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, την ώρα που μέσα σε αυτό θα έχει την εκδήλωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης», αναφέρουν στη σελίδα.
Υπενθυμίζουμε ότι η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε νέες προκλήσεις» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, σήμερα,  Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, στις 19.30.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
"Η εφημερίδα Εποχή, διοργανώνει πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟ(σ)ΚΛΗΣΕΙΣ -ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»
Θα μιλήσουν:
– Έφη Αχτσιόγλου, υπουργός Εργασίας
– Νίκος Παρασκευόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης
– Γιάννης Κρεστενίτης, πανεπιστημιακός, πρόεδρος ΕΥΑΘ.
– Δημήτρης Αρκούδης, μέλος Κ.Σ. νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Στράτος Κερσανίδης
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, στις 19.30".
Συγκέντρωση και για την Μακεδονία
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι λίγο μετά, στις 20.00, στο Λευκό Πύργο αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή τη συμφωνία με τα Σκόπια.
pronews