11.6.18

Ερωτηματικά Τόσκα για τον ποιον ευνοεί η δράση του Ρουβίκωνα (!!!)


Έχουν ..."συλλάβει (λέει) 120 μέλη του Ρουβίκωνα" και δεν το ξέρουμε!!! Για πες μας κ. Υπουργέ ποιους συλλάβατε, πόσοι παραπέμφτηκαν να δικαστούν και πόσοι καταδικάστηκαν  και άν καταδικάστηκαν, με τι ποινές; Δεν αποτελεί ο ρουβίκωνας "σύσταση και συμμορία"; δεν είναι εγκληματική οργάνωση; Τι είναι κατηχητικό σχολείο, αρσακειάδες ή μήπως κομματικοί νεολαίοι σας; Απλά ρωτάω. Juan
«Λόγια του αέρα» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του (...) Πολίτη, Νίκος Τόσκας, τα περί ατιμωρησίας του «Ρουβίκωνα», μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι «μέχρι τώρα έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών του Ρουβίκωνα», κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι «προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα» και πρόσθεσε: «Την κανονικότητα μόνο ο ίδιος δεν τη βλέπει, τη βλέπουν οι(...) τουρίστες που έρχονται κατά χιλιάδες».
Εξάλλου, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι ο Ρουβίκωνας «κάνει ζημιά στην κυβέρνηση» και σημείωσε:
«Υπάρχει προβληματισμός για το αν κάνει προβοκατόρικες πράξεις. Το θέμα είναι ποιον ωφελούν. Όχι, πάντως, την κυβέρνηση».
Επίσης, κάλεσε όποιον έχει πρόταση για νέο νομοθετικό πλαίσιο να την καταθέσει και συμπλήρωσε πως «αν αρχίσουμε να μιλάμε για ιδιώνυμα, περνάμε σε άλλες καταστάσεις».(αυτό σας μάρανε! Juan)
Ο κ. Τόσκας επιτέθηκε και στο Κίνημα Αλλαγής, το οποίο ζητάει συνεχώς την παραίτησή του, τονίζοντας ότι «ανακάλυψαν προβλήματα ασφάλειας στην Χαριλάου Τρικούπη μετά το 2015, ξεχνώντας τι γινόταν πριν. Μαζί με το όνομά τους άλλαξαν και τον τρόπο που βλέπουν την πραγματικότητα» ενώ υπερασπίστηκε το έργο του επισημαίνοντας ότι «η κατάσταση στην Αθήνα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο με τα χημικά και τα άγρια επεισόδια».
Τέλος, ερωτηθείς για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού στην πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών του καλοκαιριού, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε:
«Έχουμε πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, έχουν γίνει πολλές ασκήσεις, το προσωπικό είναι καλύτερα εκπαιδευμένο από ποτέ, αλλά πολλά εξαρτώνται από τις ...κλιματολογικές συνθήκες !!!». (Ναι όταν ψιχαλίζει, κάνει ζέστη, ή κρύο δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος!!!Juan)
«Είναι επαρκή τα μέσα που έχουν εξασφαλιστεί με την παρατήρηση ότι πάντα χρειάζονται περισσότερα».
πηγη: tribune