4.6.18

Εορτασμός «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»







Την Κυριακή 03 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της «Ημέρας προς Τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».



Την εν λόγω τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές, κ. Σταύρος Καλαφάτης, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, κ. Ιωάννης Δελής, κ. Ιωάννης Σαρίδης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού,  ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Αργύρης Δημόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσ/νίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Νικόλαος Ζησιμόπουλος,
οι Διευθυντές των Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γ.Α.Δ.Θ., οι Διευθυντές της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, εκπρόσωποι του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Ανώτεροι Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της  Ελληνικής Αστυνομίας, τα  μέλη Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής-Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσσαλονίκης, τα μέλη Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία,  Πρόεδροι και τα μέλη Δ.Σ. των Συνδικαλιστικών Σωματείων της Αστυνομίας και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Μακεδονίας - Θράκης.