4.6.18

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


                                                          
 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
 ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ
 Τηλ 2310228071 email:poed.tolmon@gmail.com
  Βελισσαρίου 1Α τκ54640 Θεσσαλονίκη
    Θεσσαλονίκη    03 / 06 / 2018  

                             
                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ στο Δ.Σ. το Σαββάτου 02/06/18, που έγινε στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή και  Κυπρίων συμβούλων, ομόφωνα αποφάσισε:
Την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στις 19.30, από την επιτροπή αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, οργανώνονται τοπικές συγκεντρώσεις  σε 13 πόλεις, για την αποτροπή του εγκλήματος της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους Σκοπιανούς.

Το ελληνικό κοινοβούλιο ετοιμάζεται να αψηφήσει την λαϊκή βούληση και να ψηφίσει την απώλεια της ιστορίας, του πολιτισμού, των παραδόσεων και όλων των  διαχρονικών αξιών, που δεν παραχωρούνται ούτε μετά από ήττα σε πόλεμο.
Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν στις  παρακάτω  πόλεις:

  • Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο,  Λαγκαδάς, Ν. Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά Πτολεμαΐδα, Κατερίνη,Λάρισα.
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, καλεί όλους του συλλόγους και  τις Λέσχες μέλη της, με όλα  τα στελέχη και τα μέλη τους, να δώσουν αγωνιστικό και δυναμικό  παρών στις συγκεντρώσεις αυτές , ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους και να διατρανώσουν μαζί με όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, βροντοφωνάζοντας ότι η Μακεδονία είναι μια, είναι Ελληνική και δεν εκποιείται με καμία υπογραφή . Η ΠΟΕΔ συμμετέχει  στα συλλαλητήρια και δηλώνει απερίφραστα, ότι,   Ζητείται η ετοιμότητα κάθε Μακεδόνα και κάθε Έλληνα και Ελληνίδας όπως και όλων των μελών των εφέδρων των  Ειδικών Δυνάμεων , για να υπερασπιστούμε τη Μακεδονία μας, τη Δημοκρατία μας την ιστορία μας και όλες τις διαχρονικές αξίες της κοινωνίας μας.   Τέρμα τα λόγια.  Όλοι στις  επάλξεις για τα εθνικά μας δίκαια.
                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ                      ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ