15.5.18

Ιρανικό ΥΠΕΞ: «Εγκληματίας πολέμου το Ισραήλ - Οι φόνοι παιδιών και γυναικών είναι βασική του στρατηγική»

Ιρανικό ΥΠΕΞ: «Εγκληματίας πολέμου το Ισραήλ - Οι φόνοι παιδιών και γυναικών είναι βασική του στρατηγική»
Δεν μας λέει αυτός που κρατά κάτι σαν μωρό σκοτωμένο
τι δουλειά είχε το μωρό στην πρώτη γραμμή;
Την άποψη πως οι αξιωματούχοι του Ισραήλ επιβάλλεται να δικαστούν ως εγκληματίες πολέμου, εκφράζει το Ιράν μετά τη χθεσινή "σφαγή" των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας και τον τραγικό απολογισμό των 59 νεκρών.

«Ο φόνος παιδιών, γυναικών και ανυπεράσπιστων ανθρώπων της Παλαιστίνης (…) έχει αναχθεί σε βασική στρατηγική (του Ισραήλ) στα 70 χρόνια κατοχής», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Μπαχράμ Γασεμί.
πηγή- (αποσπάσματα) :pronews
To ερώτημα είναι, ποιος είναι ο εγκληματίας, αυτός που υπερασπίζεται τα σύνορά του και τον λαό του από 40.000 και πλέον ισλαμιστές οπλισμένους με μαχαίρια γιαταγάνια και σφεντόνες ή οι ισλαμιστές που συστηματικά βάζουν τα γυναικόπαιδα μπροστά για να σκοτωθούν, για να "έχουν να λένε" για θύματα παιδιά και γυναίκες;
Να το δούμε και πιο ρεαλιστικά; Με ποιους συμφέρει να έχει συμμαχία η Ελλάδα, που ειναι περικυκλωμένη από εχθρούς, με τους  μουσουλμάνους ισλαμιστές ( ή ό,τι άλλο είναι) ή με το πανίσχυρο κράτος του Ισραήλ; Και τι κέρδισε η Ελλάδα μέχρι σήμερα από την άλογη υποστήριξή της προς αυτούς; Την υποστήριξαν ποτέ σε κάτι; Ποτέ! Συνεπώς η στάση ορισμένων- άλλων μισθοφόρων της ΜΙΤ- και άλλων από αισθηματισμό, που οργανώνουν διαδηλώσεις στην Αθήνα και αλλού, είναι απαράδεκτη, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να ενισχύουν τη θέση του Ερντογάν που κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Η τήρηση αυστηρής ουδετερότητας, αυτή τη στιγμή, είναι η πιο συμφέρουσα θέση, για την Ελλάδα.
Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ/ Efenpress