6.5.18

Πως ο Τραμπ "χτυπάει" το καρτέλ των ναρκωτικών που έχει καταστρέψει τις ΗΠΑ (Βίντεο)

Πως ο Τραμπ "χτυπάει" το καρτέλ των ναρκωτικών που έχει καταστρέψει τις ΗΠΑ (Βίντεο)
Ο πόλεμος των καρτέλ (των) ναρκωτικών δεν σταματάει ποτέ στο Μεξικό.
Τα πτώματα 9 ανδρών βρέθηκαν μέσα σε ένα φορτηγό στην Πολιτεία Γκερέρο. Οι εισαγγελείς ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας των ανδρών, η οποία προκαλεί ανατριχίλα.
Τα σώματα των ανδρών, βρέθηκαν εχθές το πρωί και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ανήκουν σε ομάδα ανδρών η οποία αγνοούνταν.

Η Πολιτεία Γκερέρο στην οποία βρέθηκαν τα πτώματα των ανδρών, είναι η περιοχή από την οποία οι έμποροι, προμηθεύουν με ηρωίνη τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Τραμπ δεν έχει βάλει τυχαία το Μεξικό στο στόχαστρό του. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος είναι ρατσιστής και ότι δεν είναι ανθρωπιστής.
Μα υπάρχει κάτι πιο ανθρωπιστικό από το να υψώνεις τείχος, το οποίο δεν θα επιτρέπει την διακίνηση ηρωίνης;
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Σχεδόν σε κάθε σπίτι υπάρχει έστω και ένα άτομο που χρησιμοποιεί εξαρτησιογόνες ουσίες. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση οπότε ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει κάτι.
Είναι πολύ σημαντικό, οι Αμερικάνοι να συνειδητοποιήσουν ότι ο άνδρας που βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας τους, κάνει τα πάντα ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής τους. Όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έκλειναν τα «μάτια» τους μπροστά στα προβλήματα.
Δεν είναι τυχαίο το εξής γεγονός:
 Ο Τραμπ έστειλε την εθνοφρουρά, στα σύνορα με το Μεξικό όχι μόνο για να αντιμετωπίσει την παράνομη μετανάστευση αλλά για να αντιμετωπίσει το καρτέλ των ναρκωτικών.  
Σε αυτή του την προσπάθεια, ο Τραμπ βρήκε απέναντί του το σύνολο του πολιτικού και όχι μόνο κόσμου. Ο Πάπας είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στον Πατριώτη Πρόεδρο.
Γιατί όμως ενοχλήθηκε ο Πάπας;
Δεν είναι καλό πράγμα το ότι ο Πρόεδρος μιας χώρας θέλει να πολεμήσει το καρτέλ των ναρκωτικών;
Συμπέρασμα
Όποιος δεν ακολουθεί πιστά τις εντολές της Νέας Τάξης, είναι ρατσιστής και φασίστας. Βλέπουμε όμως ότι η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως την παρουσιάζουν οι δήθεν ανθρωπιστές!

el.gr