9.5.18

Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματισμένη από το τροχαίο στον Κηφισό


Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματισμένη από το τροχαίο στον Κηφισό

Δύο νεκροί άντρες και μία πολύ σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε περίπου στις 06:00 το πρωί στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά, όταν νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο οχήματα. Ο απολογισμός των δύο νεκρών επιβεβαιώνει από την ίδια πηγή.

H τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 
Δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός πως η νταλίκα γύρισε ανάποδα και βρέθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές προχώρησαν σε αλκοτέστ στον οδηγό της νταλίκας, όμως η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια επίσημη πηγή, ούτε είναι γνωστά τυχόν αποτελέσματα του τεστ. 
Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. 
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το περιστατικό:

Ολοκληρώθηκε τριών ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα, συνέπεια τροχαίου, επί της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά μετά την Ιερά Οδό στο Αιγάλεω Αττικής. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

cnn.gr