15.5.18

Οι περιπέτειες του Κ.Μητσοτάκη στον Εβρο - Κι όμως: Δεν θέλει κόπο το να είσαι ηγέτης! Θέλει τρόπο!

Οι περιπέτειες του Κ.Μητσοτάκη στον Εβρο - Κι όμως: Δεν θέλει κόπο το να είσαι ηγέτης! Θέλει τρόπο!
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Kυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να γίνει πιο προσεκτικός αν επιθυμεί να εκλεγεί το κόμμα του πρώτο στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, είτε εντός του 2018 είτε τον Μάϊο ή τον Σεπτέμβριο του 2019.

Τώρα που η χώρα εισέρχεται σταδιακά σε προεκλογική περίοδο κατάφερε σε μία ημέρα να ξεχάσει διαβατήριο και ταυτότητα, ενώ εισήλθε στη Τουρκία, με αποτέλεσμα να κρατηθεί από τον τουρκικό Στρατό στο φυλάκιο του Εβρου και ενωρίτερα επέλεξε να δέσει τα κορδόνια του μπροστά από ένα στρατιωτικό άγημα το οποίο στεκόταν προσοχή, ακουμπώντας το πόδι του πάνω σε έναν πάσσαλο.
Στην πρώτη περίπτωση, ο ίδιος κοινοποίησε μια φωτογραφία χιουμοριστική υποτίθεται, έξω από το τουρκικό φυλάκιο όπου, ας πούμε, "έπνιγε" στα αστεία την σύζυγό του Μαρέβα που ευθυνόταν γιατί είχε ξεχάσει το διαβατήριο σε ένα στιγμιότυπο που παρέπεμπε σε πενταήμερη εκδρομή Λυκείου και όχι σε έναν ηγέτη που ετοιμάζεται να αναλάβει την εξουσία στη χώρα.
Και όλα αυτά ενώ ήδη κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης αιχμάλωτοι-όμηροι δύο Ελληνες στρατιωτικοί. Κάτι που κατάφερε να συμβεί και στον ίδιο και αυτός το διακωμωδούσε λες και με τη Τουρκία μπορείς να κάνεις αστειάκια.
Το ότι προηγουμένως είχε δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών του μπροστά στο τιμητικό άγημα και την Σημαία σε εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη,  παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλου, είναι πραγματικά ήσσονος σημασίας, μπροστά στην... (ας μην την χαρακτηρίσουμε) περιπέτεια του Εβρου.
Αλήθεια, ελευθερώθηκε και αν ναι, πότε και υπό ποιες συνθήκες; Ταξίδεψε τελικά στην Ιμβρο; Θα μας ενημερώσει κανείς από τη ΝΔ;
Το να είσαι ηγέτης, δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο. Ας θυμηθεί τα του πατρός του. Του τελευταίου ηγέτη...
pronews