24.4.18

Αναλαμβάνει η Scotland Yard να ξεμπλέξει το κουβάρι του άγριου θρίλερ στην Κύπρο...!


Αναλαμβάνει η Scotland Yard να ξεμπλέξει το κουβάρι του άγριου θρίλερ στην Κύπρο

Δεν μπορούν να "πείσουν" τον 15χρονο να πεί την αλήθεια; Juan

Έξι μέρες μετά το άγριο έγκλημα στον Στρόβολο της Κύπρου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στις 15.30 στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγό του Ντίνα Στεργίου. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κρατικό κανάλι της Κύπρου, εντός των επόμενων 24ωρων θα φτάσει στο νησί δικαστικός ψυχολόγος της Scotland Yard, ο οποίος θα συνδράμει κι αυτός, μέσω της εμπειρογνωμοσύνης του, στην διερεύνηση του πρωτοφανούς αυτού εγκλήματος.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το politis.com.cy το δολοφονημένο ζευγάρι βρέθηκε εντός του υπνοδωματίου του μέσα σε λίμνη αίματος.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η άτυχη Ντίνα Σεργίου εντοπίστηκε δολοφονημένη στο κρεβάτι της, ενώ ο Γιώργος Χατζηγεωργίου βρέθηκε δολοφονημένος στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι μέσα σε λίμνη αίματος.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στον «Πολίτη» ότι το αίμα ήταν τόσο πολύ που το δωμάτιο ήταν σχεδόν πλημμυρισμένο.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον υπαρχηγό της Αστυνομίας για να καθοριστούν οι νέες δράσεις με βάση και τη συζήτηση στη Νομική Υπηρεσία.
Στην τελευταία σύσκεψη αποφασίστηκε να καταθέσει ο 15χρονος γιος μετά την ολοκλήρωση όλων των καταθέσεων, οι οποίες μπορεί να ξεπεράσουν τις 100.
Μέχρι στιγμής έχουν ήδη ληφθεί 35 καταθέσεις, ενώ έχουν γίνει έρευνες σε τράπεζες με άνοιγμα λογαριασμών.
Επίσης σήμερα θα προχωρήσουν και οι ανακρίσεις προσώπων του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του ζεύγους, ενώ θα εξεταστούν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές της οικογένειας.
tribune