17.4.18

Ολοκληρώθηκε το κυβερνητικό φιάσκο για τη Novartis

Ολοκληρώθηκε το κυβερνητικό φιάσκο για τη Novartis
Ολοκληρώθηκε απόψε το κυβερνητικό φιάσκο για την υπόθεση Novartis με τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Βουλή είναι αναρμόδια να προχωρήσει σε διώξεις και να ζητούν να επιστρέψει ο φάκελος της δικογραφίας στη δικαιοσύνη.
Το μόνο που μένει τελικά είναι οι κατηγορίες στα πολιτικά πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν για τις πράξεις της δωροληψίας-δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις.

Πλέον η ειδική επιτροπή θα συνεδριάσει την επόμενη Τρίτη 24 Απριλίου ούτως ώστε όλα τα κόμματα να στείλουν τις πορισματικές τους αναφορές προκειμένου στην τελική συνεδρίαση να συνταχθεί το πόρισμα της επιτροπής το οποίο θα σταλεί στην Ολομέλεια για συζήτηση.

Δρίτσας: «Ανοίγει ο δρόμος για την πλήρη διερεύνηση»

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει το κυβερνητικό φιάσκο για τη Novartis και εξηγώντας το πολιτικό σκεπτικό, ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Δρίτσας ανέφερε ότι η νομολογία είναι σεβαστή, τονίζοντας ότι «η απόφαση που ελήφθη απόψε ανοίγει το δρόμο για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και για την δίκαιη αντιμετώπιση κάθε αναφερόμενου πολιτικού προσώπου έτσι ώστε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια προκειμένου οι αθώοι να δικαιωθούν και οι ενοχοποιημενοι να δικαστούν όπως πρέπει να δικαστούν και το πολιτικό σύστημα να έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την ανάκτηση της χαμένης αξιοπιστίας του».
politik
_____________________
Τα σχόλια περί αξιοπιστίας είναι περιττά!!!
Juan