4.4.18

Επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στο τουρκικό προξενείο

Μπράβο, μπράβο! Τα ίδια έκαναν και ομοϊδεάτες σας στο "πατρικό"σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν οδηγιών της 'Άγκυρας και προκάλεσαν τα βίαια επεισόδια κατά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης την 6η και 7η Σεπτεμβρίου 1955. Βεβαίως δεν φταίτε εσείς αλλά  αυτοί  που σας επιτρέπουν (αν δεν σας καθοδηγούν)  να κάνετε  ό,τι κάνετε ανενόχλητοι, ενώ έπρεπε ήδη να είχατε από 5 χρόνια φυλακή στη πλάτη σας. 

ΑΛΕΞ/ Efenpress


Ομάδα 15 ατόμων έκανε παρέμβαση κατά της Τουρκίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στρατιωτική επέμβαση στο Αφρίν της Συρίας

Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης μέλη του Ρουβίκωνα στο Τουρκικό προξενείο στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 15 ατόμων πέταξε μπογιές στο κτήριο όπου στεγάζεται το τουρκικό προξενείο, επί της Βασ. Παύλου 22, στο Ψυχικό, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Σε κείμενο που δημοσίευσε το Indymedia αναφέρεται το μήνυμα “Το Αφρίν έπεσε αλλά ο αγώνας συνεχίζεται...”, συνδέοντας προφανώς την σημερινή επίθεση του Ρουβίκωνα με την στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στο Αφρίν.
news247