23.4.18

Γ.Μπουλούτ: «Πόλεμος με την Ελλάδα; - Σα να χτυπάμε μωρό στην κούνια - Κατεβάσαμε όλες τις σημαίες από τις νησίδες»!

Σημαίες δεν κατεβάσατε γιατί τότε θα σας κάναμε να κατεβάσετε κάτι άλλο....Juan

Μαζί με τον Ιμπραήμ Καραγκιούλ, ο Γιγκίτ Μπουλούτ είναι ο πιο στενός σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν και οι απόψεις του απηχούν εν πολλοίς τις απόψεις του Τούρκου προέδρου έτσι εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός λέγοντας πως οι τουρκικές δυνάμεις κατέβασαν από τις βραχονησίδες όλες τις ελληνικές Σημαίες.

Ο Γιγκίτ Μπουλούτ μάλιστα λέει ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο και αυτό είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.
Αυτό που προκαλεί ανησυχίες είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι όχι μόνο δεν εγκαταλείπουν την ιστορία με τις Σημαίες αλλά τώρα ισχυρίζονται ότι διαθέτουν και οπτικό υλικό. 
Το ζήτημα με τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες πέριξ των Φούρνων είναι σαφές ότι θα το χρησιμοποιήσει προεκλογικά ο Ρ.Τ.Ερντογάν και έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Μπουλούτ κάνει αναφορά σε μυστική επιχείρηση κατεβάσματος των ελληνικών Σημαιών και πως υπάρχουν και αποδείξεις τις οποίες μάλιστα οι τουρκικές αρχές τις έδωσαν και στην Ελλάδα!
Το συνεχίζει όμως ακόμα παραπέρα καθώς δηλώνει πως ένας πόλεμος εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός καθώς θα φαίνεται «σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς της ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας»
Ο σύμβουλος του Ερντογάν επιτίθεται και  κατά Ελλήνων υπουργών λέγοντας πως είναι κατά του Ισλάμ και των Τούρκων, προειδοποιώντας πως η Ελλάδα θα πληρώσει υψηλό τίμημα αν δεν αλλάξει συμπεριφορά.
Οι απόψεις μπορεί να φαίνονται ακραίες αλλά ο άνθρωπος αυτός χαράζει την εθνική πολιτική της Τουρκίας. Όπως είναι αυτός είναι και ο ίδιος ο πολιτικός προϊστάμενός του, ο Ρ.Τ.Ερντογάν
"Now, it would be embarrassing to wage a war against from a technical point of view. It almost like a grown man hitting a baby in the crib when looked at the balance of power between and Greece", says president 's chief advisor Yigit Bulut in state TV.
's military collected all flags planted on disputed islets and rocks in Aegean Sea overnight and shared the video footages of secret operation with Greek gov't later, claims 's chief aide Yigit Bulut.