20.4.18

Αδιανόητο: Μαστίγωσαν 4χρονο Ρωσάκι γιατί δεν ήξερε να μετράει μέχρι το πέντε (φωτο)


Αδιανόητο: Μαστίγωσαν 4χρονο Ρωσάκι γιατί δεν ήξερε να μετράει μέχρι το πέντε (φωτο)

Την αγριότητα από τα χέρια του συντρόφου της μητέρας του που το μαστίγωσε με τη ζώνη του τουλάχιστον 15 φορές βίωσε ένα 4χρονο παιδί στη Ρωσία επειδή, όπως ειπε ο 20χρονος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, το μικρό παιδί δεν μπόρεσε να μετρήσει μέχρι το πέντε!
Οι φωτογραφίες του μικρού παιδιού προκαλούν σοκ καθώς το κορμί του είναι γεμάτο πληγές. Ο 20χρονος το χτύπησε στο κεφάλι, την πλάτη, το στήθος, την κοιλιά και τα χέρια.

Παρούσα στον άγριο ξυλοδαρμό ήταν η 31χρονη μητέρα του κοριτσιού η οποία δεν αντέδρασε γιατί «φοβήθηκε ότι ο 20χρονος θα ξεσπούσε και πάνω της».
Στην αναπαράσταση του μαστιγώματος ο 20χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι με τον τρόπο αυτό ήθελε «να εκπαιδεύσει» το μικρό κορίτσι και την εξάχρονη αδερφή της.
Μετά τα χτυπήματα το κορίτσι δεν μπορούσε να ανασάνει με την 31χρονη μητέρα να προσπαθεί να το φροντίσει χωρίς τη βοήθεια γιατρών γιατί φοβήθηκε ότι οι αστυνομικοί θα περνούσαν χειροπέδες στον 20χρονο φίλο της.
Τις αρχές ενημέρωσε ένας ένοικος του διαμερίσματος που είδε το μικρό κορίτσι και τρόμαξε από τα τραύματά του. «Φοβήθηκα ότι θα πεθάνει» είπε στους αστυνομικούς.
Το μικρό κορίτσι γνώριζε μάλιστα να μετράει μέχρι το πέντε, αλλά «πάγωσε» από την αγριότητα με την οποία του ζήτησε ο 20χρονος να δείξει τις γνώσεις του.
Φωτογραφίες ΣΟΚ από ένα πραγματικό Έγκλημα:
Ο 20χρονος δράστης:

tribune