22.3.18

Φρουρά! Φρουρά! - Νέο "επεισόδιο" ! (VIdeo)

Αγριο επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή μεταξύ βουλευτών από όλα τα κόμματα και χρυσαυγιτών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα της Ολομέλειας, ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.
Ο βουλευτής ξεκίνησε λέγοντας πως θα πρέπει να καταρρίπτονται όλα τα Τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν το FIR Αθηνών, προκαλώντας αντιδράσεις. Τότε άρχισε να επιτίθεται υβριστικά προς τους υπόλοιπους βουλευτές, λέγοντας πως «είστε προδότες, ξέρετε τι σας περιμένει».

Μάλιστα επειδή ο Χρυσαυγίτης δεν σταματούσε με τίποτα, ο εκπρόσωπος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης πήγε κοντά του για να τον κατεβάσει, κάτι που όξυνε ακόμα περισσότερο τα πνεύματα!
Με μια εμπρηστική φρασεολογία, άρχισε να φωνάζει στους βουλευτές των άλλων κομμάτων «είστε προδότες, είστε προδότες, ξέρετε τι σας περιμένει!». Κάποιοι αντέδρασαν έντονα και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης πήγε μπροστά του και τα πνεύματα οξύνθηκαν. Ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης, φώναξε την φρουρά της Βουλής να παρέμβει και μόνο χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.
Προσωρινά διεκόπη η συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
πηγή:eleftherostypos