11.3.18

Ξεσηκωμός στη Βόρεια Ελλάδα για τους Έλληνες στρατιωτικούς! Live εικόνα από το συλλαλητήριο στην ΟρεστιάδαΝα απελευθερωθούν άμεσα οι Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, ζητούν οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην Ορεστιάδα. Το ραντεβού δόθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου έφτασαν λεωφορεία και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, ώστε να δώσουν το παρών φορείς και σύλλογοι.
Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα κρατώντας ελληνικές σημαίες έφτασαν με κάθε τρόπο στην Ορεστιάδα και από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της με σκοπό να κατευθυνθούν προς το τελωνείο των Καστανέων.
H συγκέντρωση έχει ειρηνικό χαρακτήρα και διάθεση συμπαράστασης στους Έλληνες στρατιωτικούς και στις οικογένειές τους. Επίσης, πορεία ειρήνης από τις Φέρες προς το τελωνείο των Κήπων προγραμματίζουν για αύριο Δευτέρα 27 Σύλλογοι και Φορείς από τις Φέρες.

Παρόντες και οι γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών;

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί, υπάρχουν πληροφορίες ότι στην συγκέντρωση θα παραστούν και οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως οι γονείς του δεν θα δώσουν το «παρών» καθώς κρατούν χαμηλούς τόνους.
Είναι άγνωστο αν θα έρθουν από την Καστοριά και οι γονείς του Άγγελου Μητρετώδη, όμως με δεδομένο ότι την Δευτέρα έχουν δικαίωμα να μεταβούν στην Αδριανούπολη για να δουν από κοντά στις φυλακές υψίστης ασφαλείας για μια περίπου ώρα το παιδί τους, είναι πιθανό να είναι από σήμερα (11.03.2018) στην Ορεστιάδα.
newsit