10.3.18

Περίπολα Μάχης με βαρύ οπλισμό αναπτύχθηκαν στον Έβρο …


Περίπολα Μάχης αναπτύχθηκαν στον Έβρο μετά από την Αιχμαλωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις !
Σύμφωνα με Πληροφορίες και ‘έπειτα από σύσκεψη στο ΓΕΕΘΑ, δόθηκε η εντολή για ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των Περιπόλων σε Περίπολα Μάχης  κατά μήκος των  Χερσαίων Συνόρων  με την Τουρκία.
Αν και  Στρατιωτικός  εσωτερικός κανονισμός αναφέρει πως η πεζή περιπολία γίνεται  συνήθως από τον Περιπολάρχη και τον Βοηθό Περιπόλου …Στην περιοχή και άγνωστο για  πόσο διάστημα ,ο αριθμός των Ανδρών αυξάνεται στα επτά άτομα, όπως αναφέρουν πηγές   των Επιτελείων  ,σε Περίπολα Μάχης με  Ειδικές Εντολές
.Στο Περίπολο Μάχης θα φέρεται και βαρύς οπλισμός ,ενώ ο Επικεφαλής θα είναι  Υπαξιωματικός Μάχιμος  ,η δε Ομάδα θα είναι εφοδιασμένη με Ασυρμάτους τελευταίας τεχνολογίας ,GPS  και Θερμικές Κάμερες !
Οι Άνδρες θα αναπτύσσονται σε μεγαλύτερες περιοχές και θα υποστηρίζονται & από Τμήματα Αμέσου Επεμβάσεων…Ας ελπίσουμε όμως να ενισχυθούν και οι Μονάδες με Στρατευσίμους και Στελέχη που θα μετακινηθούν απο τις Μονάδες Εσωτερικού ,καθώς δεν είναι ώρα για  ρουσφέτια απο τους γνωστούς Πολιτικάντηδες !
Αν υπάρχουν και διαθέσιμοι Καταδρομείς θα είναι οτι το καλύτερο ..Αλλά που να εκπαιδευτούν πια αφού το ΚΕΕΔ μας άφησε χρόνους , αν και το λάθος αυτό  μπορεί  άμεσα να διορθωθεί κύριοι του ΥΠΕΘΑ!
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο ΓΕΠΣ  που έχει αναλάβει την ΕΔΕ  έχει ήδη πάρει Καταθέσεις απο τον Μέραρχο και τον Ταξίαρχο των εμπλεκομένων Μονάδων ,καθώς και οι Αξιωματικοί και τα Στελέχη που έχουν εμπλοκή με την Υπόθεση (Υπηρεσίες ,εγκρίσεις  κινήσεων και όλων όσων έχουν σχέση με την φύλαξη των Συνόρων στην Συγκεκριμένη Περιοχή
veteranos