3.3.18

Η νέο Ελληνική Μεταπολίτευση της Κυπριακής τραγωδίας «όμηρος» στα χέρια του σουλτάνου;


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Με Προσευχή αδελφοί στην ΠΑΝΑΓΙΑ μας για τα δύο απαχθέντα παιδιά μας, τον Δημήτρη και τον Άγγελο που έπεσαν στα χέρια των αγαρηνών με μπαμπεσιά.
Οι τούρκοι βγάζουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφικό υλικό από την σύλληψη και μεταγωγή των Ελλήνων στρατιωτών και παίζουν βρώμικο ψυχολογικό πόλεμο.

Για να δούμε σουλτάνε θα ξαναέρθεις στην ΕΛΛΑΔΑ;


ΓΙΑ να δούμε πως θα σε συμπεριφερθεί ο Έλληνας τσολιάς;


ΞΥΠΝΉΣΤΕ επιτέλους.


Οι τούρκοι στήνουν καρτέρια θανάτου από τον Έβρο μέχρι το Αιγαίο και μέχρι την Κύπρο.


Δεν είδατε με τι λύσσα κτύπησαν την ακταιωρό μας στα ΙΜΙΑ όπου ήθελαν αίμα και αιχμαλώτους;


Δεν καταλάβατε τίποτε από αυτό που έρχεται ;


Λίγες ώρες πριν την απαγωγή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών μας στον Έβρο γράφαμε:

«Όλα θα ξεκινήσουν από χαζομάρα του Ερντογάν.


Θα σοβαρέψουν δίχως αυτόν.


Θα αποκορυφωθούν δίχως Τουρκία.» Δημοσιεύθηκε 28 Φεβρουαρίου 2018 23:10


Και η χαζομάρα – πονηριά του σουλτάνου πέτυχε.


Πάμε λοιπόν και στα άλλα.


Τις προηγούμενες μέρες η επικαιρότητα έβριθε από ξένους γεωπολιτικούς αναλυτές ότι επίκειται σοβαρό Ελληνοτουρκικό επεισόδιο ..


Και εμείς « ξεσκονίζαμε τις κερκόπορτες της ιστορίας μας»


Το επόμενο διάστημα η κλιμάκωση θα βαίνει επιδεινούμενη και ταυτοχρόνως θα πρέπει οι καθ όλα αρμόδιοι να απαντήσουν σε σοβαρά ερωτήματα γιατί ο πόνος και η οργή του Έλληνα αυτή την στιγμή πάνε « πακέτο» που πλέον δεν διαχειρίζεται με τις ψυχοτρονικές επεμβάσεις της προπαγάνδας που υποστήκαμε στο παρελθόν.


«Προφανώς τις περιπολίες δεν μπορούν να τις κάνουν μόνο Πεζικάριοι ή άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, αλλά όπως επισημαίνουν στρατιωτικοί που υπηρετούν στην περιοχή, οι δύο συνάδελφοί τους δεν μπορούν να χαρακτηριστούν έμπειροι, σ΄ ότι έχει να κάνει με την γνώση της περιοχής που περιπολούσαν. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχουν κάνει λάθος οι δικοί μας στρατιωτικοί, όπως ανεξηγήτως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του το ΓΕΣ.


Αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, τότε δημιουργούνται κάποια ερωτήματα:


•Δεν θα ΄πρεπε τέτοιες μέρες να επιλέγονται οι πιο έμπειροι;


•Είναι αλήθεια ότι στον Έβρο έχουν σημειωθεί κι άλλα επιθετικά επεισόδια από την πλευρά των Τούρκων;


•Βρίσκονταν σε ελληνικό ή τουρκικό έδαφος οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί; Και γιατί επιμένει το ΓΕΣ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν περάσει κατά λάθος οι δικοί μας στο τουρκικό έδαφος κι όχι οι Τούρκοι στο Ελληνικό» https://www.militaire.gr/ Π. Καρβουνόπουλος
02/03/2018 | 11:27


«Και επισήμως κρατούμενοι είναι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον Έβρο από τους Τούρκους.


Οι στρατιωτικοί βρέθηκαν στο εδώλιο με τις κατηγορίες της κατασκοπείας και της εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, ενώ τους έχουν αφαιρεθεί τα κινητά τηλέφωνα και τα όπλα.


Σύμφωνα με το Dogan πρόκειται για τους Άγγελο Μητραιτώδη (ανθυπολοχαγό) και τον Δημήτρη Κουκλατζή (λοχία ΕΠ.ΟΠ, Σκαπανέας ΜΧ)» . http://www.iefimerida.gr/02/03/2018


Αυτό το γεγονός έγινε πρωτομηνιά του Μαρτίου, του μήνα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, των Χαιρετισμών και του Ευαγγελισμού.


Έγινε αυτό το θλιβερό γεγονός για να ξυπνήσουμε επιτέλους όλοι μας και να ανασκουμπωθούμε μέσα και έξω για να σφραγίσουμε στο παρά πέντε τις κερκόπορτες μας.


Ο σουλτάνος έδειξε και δείχνει το απεχθές προσωπείο του.


Μετά την διαφυγή των 8 τούρκων αξιωματικών στην Αλεξανδρούπολη ουσιαστικά έχει προκηρυχθεί η Ελληνοτουρκική εμπλοκή με ημερομηνία προκαθορισμένη από υψηλά πλανητικά κλιμάκια που υπηρετούν ένα βρώμικο ευρύ γεωπολιτικό σχεδιασμό για την Αν. Μεσόγειο και τα Βαλκάνια και σε σχέση με τα δρώμενα της Συρίας και αύριο ολόκληρης της Μέσης Ανατολής.


Εδώ και χρόνια η Ελλάδα μέσω του ομολογιακού ιστολογίου ΗΓΓΙΚΕΝ γνώρισε ότι όλα θα ξεκινήσουν από την ΘΡΑΚΗ όπως είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ το 1990 σε ένα ευσεβή προσκυνητή.


Μόλις ήρθε μέσα του λέω "γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο".


Μου λέει ο γέροντας "θα σου πω... Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό... Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.


Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!".


Όπως έχει η αυθεντική μαρτυρία που δόθηκε στην δημοσιότητα στις 23 Σεπτεμβρίου του 2012


ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
http://hggiken.pblogs.gr/2012/09/anekdoth-martyria-apo-ton-geronta-pa-sio-gia-ta-ellhnotoyrkika.html


«Είχαμε την ευλογία να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο που γνώριζε τον γέροντα Παΐσιο για δεκαπέντε χρόνια και είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του.


Κάναμε αρκετά χιλιόμετρα για να τον γνωρίσουμε από κοντά και το υλικό που μας εμπιστεύθηκε νομίζω πως είναι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να το προβάλλουμε σταδιακά.


Ξεκινάμε με μια μαρτυρία, λόγω επικαιρότητας που έχει σχέση με τα ελληνοτουρκικά. Από βαθιά ταπεινότητα και μόνο, ο εν λόγω κύριος δεν θέλησε να δημοσιεύσουμε ούτε το όνομά του, ούτε την πόλη που μένει :


«Βρισκόμαστε στο 1990 που είδα τον γέροντα. Ήταν η τελευταία φορά γιατί μετά από λίγο αρρώστησε. Με έβαλε μέσα στο κελλί του και καθόταν στο πάσι. Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, του πήγαινα καμιά μάλλινη φανέλα για το κρύο. Πήρα και τον σάκκο μαζί μου και τον έβαλα σε μια γωνιά.


Μου λέει "μην τον πειράζεις τον σάκκο"...


Εγώ μέσα στον σάκκο είχα ένα μαγνητοφωνάκι που κατέγραφε από απόσταση συνομιλίες και είχα σκοπό μόλις πάω να βγάλω την φανέλα να το πατήσω και να αρχίσει να καταγράφει τα λόγια του γέροντα.


Μόλις σηκώθηκα μου λέει "Κ. μην το ανοίγεις, δεν πρόκειται να δουλέψει. Φέρ' το εδώ να το δω κι εγώ."


Αφού με κατάλαβε το πήρα και του το έδωσα. Μου λέει "τίνος είναι αυτό;". Του λέω "είναι του φίλου μας του Β." ο οποίος ήταν γνωστός του γέροντα. Άρχισε να το περιεργάζεται και λέει "είναι πολύ ωραίο αλλά να ξέρεις δεν θα λειτουργούσε. Αφού δεν είχες ευλογία δεν θα λειτουργούσε."


Εκείνη την ώρα τον φώναξε κάποιος έξω από το κελλί κι εκεί είδα το μεσημεριανό του γέροντα που ήταν μισή ντομάτα, τρεις ελιές και μισή φέτα ψωμί.


Μόλις ήρθε μέσα του λέω "γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο".


Μου λέει ο γέροντας "θα σου πω... Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό... Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.


Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!".


Τον ρωτάω "εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;"


"Όχι!", μου λέει. "Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης.


Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι..."» Από filtor στις Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012 http://hggiken.pblogs.gr/


Με Προσευχή αδελφοί για τα δύο απαχθέντα παιδιά μας, τον Δημήτρη και τον Άγγελο .


Δεν θα αργήσει η ώρα που η ΠΑΝΑΓΙΑ θα τα απελευθερώσει.


ΕΥΧΕΣΘΕ


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

http://epanastasilae.blogspot.gr/2018/03/blog-post_28.html