9.2.18

Προσλήψεις αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ. προαναγγέλλει ο Τόσκας!!!


Να δούμε τι άλλο θα "κατεβάσει" ο αριστερόστροφος  νους σας! Άλλο πράγμα είναι ο ομογενής από την Αλβανία και άλλο ο   ισλαμιστής από το Πακιστάν ή τη Μ. Ανατολή. Τελικά η άμεση ανατροπή της "κυβέρνησής" σας είναι απολύτως αναγκαία. Αν υπάρχει πρόβλημα με τους ..."μετανάστες" δεν θα πάρουμε αστυνομικούς ¨αλλοδαπούς απλά θα διώξουμε τους "μετανάστες.

Βέβαια εσείς  λύσατε τα προβλήματα στο Μενίδι και αλλού σας έμεινε άλυτο αυτό. Σήμερα κιόλας - στο Μενίδι- χτύπησαν, λήστεψαν και αφόπλισαν αστυνομικό οι...Β- ρομά !!
Καλούνται οι Ενώσεις Αστυνομικών να αντιδράσουν επιτέλους σε όλα αυτά
Juan
________________________
Την ένταξη αλλοδαπών στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας προανήγγειλε από το Λονδίνο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
«Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε κι εμείς τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να μπορεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια» δήλωσε ο κ. Τόσκας, επικαλούμενος το παράδειγμα της Σκότλαντ Γιάρντ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα».
Ο κ. Τόσκας πρόσθεσε ότι «οφείλουμε να προσαρμοστούμε  γρήγορα. Γι’ αυτό θα γίνουν όποιες νομοθετικές παρεμβάσεις χρειάζονται. Έχουμε ήδη ομογενείς από την Αλβανία. Με τον ίδιο τρόπο θα πάρουμε άτομα και από άλλες κοινωνικές ομάδες. Κάποια πράγματα απαιτούν άμεσο εκσυγχρονισμό».
Στην παρατήρηση ότι η ένταξη αλλοδαπών στα Σώματα Ασφαλείας αποτελεί ταμπού για κάποιους στην Ελλάδα ο κ. Τόσκας είπε: «Το κυρίαρχο δεν πρέπει να είναι τι αποτελεί ταμπού, αλλά τι φέρνει αποτέλεσμα».
πηγη: arouraios.gr/