1.2.18

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με  πυρήνα  Στρατιωτικούς εα  &  Τεχνοκράτες)
              (Γνωστό ως κόμμα αποστράτων)
                   Site: www.syndesmosee.org
                                                                           
                                                                                                                     Αθήνα,  1  Φεβ. 2018
               
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                Αγαπητοί  φίλες, φίλοι 

                Όπως είναι γνωστό την Κυριακή  4  Φεβ. 2018 στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα στις  2 το μεσημέρι  θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας.
                Συνδιοργανωτές είναι Παμμακεδονικές Ενώσεις ανά την Υφήλιο, δηλαδή από ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη, Αφρική, Μεξικό, Ομογενειακές Οργανώσεις ανά τον κόσμο και φυσικά σύλλογοι από την Ελλάδα.

                Στο πλευρό των συνδιοργανωτών συμπαρίστανται οι Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας και πολλοί φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
                Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες στη μεγάλη αυτή εκδήλωση του Ελληνισμού για να διατρανώσουμε προς κάθε κατεύθυνση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Το όνομά της ΔΕΝ εκχωρείται, παραχωρείται, δανείζεται, χρησιμοποιείται από κανένα μη Έλληνα και φυσικά και από το κρατίδιο των Σκοπίων. Δεν μπορεί να υπάρχει η λέξη Μακεδονία στο όνομά του.
                Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας καλεί τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους του, τους συναδέλφους και όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να παραστούν και να δώσουν Εθνικό παλμό στο συλλαλητήριο. Το συλλαλητήριο είναι ακομμάτιστο και μόνο ελληνικές σημαίες και λάβαρα συλλόγων επιτρέπονται.
                Τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας θα συγκεντρωθούμε στις  1  το μεσημέρι  μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. Όσοι δεν καταφέρουμε να προσεγγίσουμε το σημείο(είσοδος Μεγ. Βρετανίας) λόγω κοσμοσυρροής, θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 13.10 μπροστά στο γλυπτό ορειχάλκινο σύμπλεγμα «Εθνική Συμφιλίωση» στο κέντρο της πλατείας Κλαυθμώνος που απεικονίζει τρεις ανθρωπόμορφες φιγούρες να εναγκαλίζονται.
                Θα είμαστε όλοι εκεί. 

Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο