14.2.18

Προκαλεί και πάλι ο σύμβουλος του Ερντογάν: Γίγαντας η Τουρκία, μύγα η Ελλάδα και θα υποστεί τις συνέπειες


Επανέρχεται ο γνωστός για τις εμπρηστικές του δηλώσεις Γκίγκι Μπουλούτ, ο οποίος δηλώνει πως οι Αμερικανοί βάζουν την Ελλάδα να επιτεθεί στη Τουρκία!
(που τέτοια τύχη! Juan)



"Οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία", δήλωσε σε μία έκρηξη προκλητικότητας ο Γκιγκίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Ερντογάν.

Ο Μπουλούτ, ο οποίος συνηθίζει να προβαίνει σε εμπρηστικές δηλώσεις, μίλησε στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας, TRT: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία την ώρα που ο στρατός της χώρας απασχολείται στις επιχειρήσεις στην Συρία. Αλλά, η απάντηση της Τουρκίας θα είναι πιο σκληρή", ανέφερε ο ανώτατος σύμβουλος του τούρκου Προέδρου.

O σύμβουλος του Ερντογάν δεν σταμάτησε εκεί, λέγοντας πως η Ελλάδα είναι σαν μια μύγα που τα βάζει με έναν γίγαντα και θα υποστεί τρομερές συνέπειες. Νωρίτερα τον Φεβρουάριο, ο Μπουλούτ είχε δηλώσει, μιλώντας και πάλι στον ίδιο σταθμό:"Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο".

Και ο Γολιάθ ήταν γίγαντας (και δεν είχε γυάλινα πόδια σαν τη Τουρκία) αλλά "τη βρήκε από τον Δαυΐδ! Επίσης και κάποιοι Πέρσες ήσαν γίγαντες αλλά την "πάτησαν" όπως και κάποιοι άλλοι στο Β΄παγκόσμιο πόλεμο.
Ας μαζευτούν τα τουρκόσκυλα, γιατί θα φάνε τη φόλα και θα καταλήξουν πρόσφυγες στα βάθη της Ασίας, από εκεί που μας κουβαλήθηκαν.Οι περισσότεροι από αυτούς  που μας κάνουν τους νταήδες δεν είναι τίποτα άλλο από τουρκομπάσταρδοι ελληνικής προελεύσεως από παιδομαζώματα και γενίτσαρους .Ας δουν τη μούρη τους στο καθρέφτη και μετά να παριστάνουν τους τούρκους που έχουν μαυροκίτρινη μογγολική φάτσα με γαρνιτούρα μουστάκι! 
Το κείμενο το έγραψα στα..."γαλλικά" γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της. Ελπίζω η Συντακτική Επιτροπή της Efenpress να μη μου το απορρίψει.
Juan