18.2.18

Ένας αστυνομικός τραυματίας σε επεισόδια στα Εξάρχεια


Ένας αστυνομικός τραυματίας σε επεισόδια στα Εξάρχεια Ελαφρά τραυματίστηκε ένας αστυνομικός κατά τη διάρκεια επιθέσεων που πραγματοποίησαν νεαρά άτομα, με βόμβες μολότοφ, εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, από αργά το βράδυ του Σαββάτου έως τη 1:00 τα ξημερώματα, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. 

Ελαφρά τραυματίστηκε ένας αστυνομικός κατά τη διάρκεια επιθέσεων που πραγματοποίησαν νεαρά άτομα, με βόμβες μολότοφ, εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, από αργά το βράδυ του Σαββάτου έως τη 1:00 τα ξημερώματα, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.


Τα άτομα αυτά, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν αρχικά με μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, ενώ στη συνέχεια εναντίον διμοιρίας που ήταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Σημειώνεται ακόμη, ότι δεν έγιναν προσαγωγές. 

Πηγή: http://www.skai.gr/


 (Αυτό μας έλειπε, να συλλάβουν τους ...νεαρούς -προστατευόμενους του ΣΥΡΙΖΑ.)
Αλήθεια κ. Τσίπρα, πότε σκοπεύετε να δώσετε εντολή να εκκενωθεί ο βόθρος των Εξαρχείων; 
Με την ευκαιρία, η κατασκευή- κατοχή και χρήση μολότοφ δεν εμπίπτει στις διατάξεις για τις εκρηκτικές ύλες;Αν δεν εμπίπτει, τότε να σπεύσουμε να φτιάξουμε όλοι!
Οι επιθέσεις με αυτές εναντίον των αστυνομικών δεν αποτελούν απόπειρες προκλήσεως βαρέων σωματικών βλαβών ή και ανθρωποκτονιών;
Έχετε δική σας νομοθεσία ή η βουλευτική σας ασυλία επεκτείνεται και στα κατοικίδιά σας;

Juan