15.1.18

Ζουράρις: Αριστοφανικό ...αριστούργημα οι δηλώσεις του Σαββάτου!


Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο παραμονής του στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Κώστας Ζουράρις, μετά την επιστολή παραίτησης του για τα προσβλητικά σχόλια κατά του Ολυμπιακού και του Αρη.
Πάντως, ο Κ. Ζουράρις υπερασπίστηκε τα όσα είπε το Σάββατο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το «βουντού – βουντού» είναι Αριστοφανικό αριστούργημα.

Ο βουλευτής ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν μπορεί να του υποδείξει να παραιτηθεί και η απόφαση ήταν αποκλειστικά δική του. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος, ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε, όπως είπε, «να μαζέψει» τις δηλώσεις του και εκείνος του απάντησε «παραιτούμαι
Για το πολιτικό του μέλλον παρέπεμψε «στην καφετζού». Όσο για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε από τον συνάδελφό του Δημήτρη Καμμένο είπε: «Δεν με απασχολεί ο ακρόκρημνος». Εξηγώντας την ερμηνεία της λέξης, ο Κ. Ζουράρις ανέφερε ότι είναι δικό του δημιούργημα, σύνθετο από το «άκρο» και το «κρημνός».
Προανήγγειλε πως θα ψηφίσει το επίμαχο πολυνομοσχέδιο, ενώ τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό.
Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του ΑΝΤ1 και της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη φορώντας μια μπλούζα στην οποία ήταν αποτυπωμένη η φράση «έρχομαι από μακριά και πάω μακρύτερα»!*

pikosapikos.gr

* Να πας στο καλό και όσο το δυνατόν μακρύτερα και μάλιστα με  "one-way ticket"
Juan/Efenpress