24.1.18

Ολυμπιακός - ΑΕΚ σημαίνει θέαμα


Πρόκειται για ένα από τα πλέον κλασικά ζευγάρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με όνομα βαρύ σαν ιστορία και προϊστορία μεγάλη, σαν παραμύθι!

Την αφορμή την δίνει το παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ένα ζευγάρι που μας έχει χαρίσει μερικά φοβερά παιχνίδια στην πρόσφατη ποδοσφαιρική ιστορία. Είτε μιλάμε για ματς κυπέλλου όπως τώρα, είτε μιλάμε για ματς πρωταθλήματος.
Και κάπου εδώ, γεννάται -φυσιολογικά- η απορία: Είναι το Ολυμπιακός - ΑΕΚ το πιο "fun -to-watch" ζευγάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου; Φυσικά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το σύνολο της ιστορίας, αλλά για μια πρόσφατη εποχή. Πριν απαντήσουμε ας δούμε μερικά από τα καλύτερα ματς των δυο ομάδων.
Ίσως το κορυφαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ είναι ο τελικός του 2009 στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου ο ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο στα πένάλτι με την κανονική διάρκεια να λήγει 3-3, την παράταση 1-1 (4-4) και τα πέναλτι 15-14! Πραγματικά ένα από τα κορυφαία ματς, όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο ευρωπαϊκό, αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για τελικό που δίνει τρόπαιο.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.