1.1.18

Βρετανικό Ποδαρικό


Νέο έτος, ίδιες συνήθειες. Καλοσορίζουμε το 2018, όπως ακριβώς αφήσαμε το 2017. Με Αγγλικό Πρωτάθλημα!


Καλή χρονιά σε όλους! Βρετανικό ποδαρικό για το νέο έτος. Πρωτοχρονιά στα γήπεδα θα κάνουν οι φίλοι μας στο Νησί. Φουλ αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Ωραίο ματς στο "Γκούντισον" με το Ρούνει να παίζει ως γηπεδούχος απέναντι στη Γιουνάιτεντ μετά από 13 χρόνια!
Για ρίξε μια ματιά στα Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!
Στην πρωτη την τάξη κατηγορία των Άγγλων, την Πρέμιερ Λιγκ, έχουμε πέντε παιχνίδια. Και μιλάμε για μερικά πολύ ενδιαφέροντα ματς. Το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που θα γίνει στο Μέρσεϊσάιντ στις 19:30. Η Έβερτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γουέιν Ρούνει θα παίξει ως "οικοδεσπότης" σε Έβερτον - Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια! Περίεργο συναίσθημα. Η Γιουνάιτεντ έχει προβλήματα να λύσει. Και μάλιστα πολλά προβλήματα που την έφεραν σε διψήφια διαφορά πίσω από τη Σίτι. Η Εβερτον έχει βρει αυτοπεποίθηση με τον Αλαρντάις στον πάγκο, αλλά στο Μπόρνμουθ έχασε στο 90'.
Νωρίτερα, έχουμε ένα άλλο σπουδαίο ματς. Η Μπέρνλι υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Έχει κάνει μια μικρή "κοιλιά" η ομάδα του Σον Ντάις, αλλά παραμένει η τοπ ευχάριστη έκπληξη της σεζόν ως τώρα. Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, περιμένοντας τον Φαν Ντάικ να ενταχθεί στο ρόστερ κανονικά και τον Κουτίνιο να βρίσκεται με το ένα πόδι στη Βαρκελώνη! Βαθμολογικά θέλει να μείνει στην τετράδα και το ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Στα υπόλοιπα ματς, έχουμε το Μπράιτον - Μπόρνμουθ. Οριακό ματς και για τους δυο, αφού αν υπάρξει χαμένος θ' αρχίσει να μπλέκει για τα καλά στα σενάρια υποβιβασμού. Η Λέστερ υποδέχεται τη Χάντερσφιλντ. Μια Λέστερ που έχει βάλει σκοπό να μείνει κοντά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και μια Χάντερσφιλντ που τα πηγαίνει πολύ καλύτερα απ' ότι ήλπιζαν όλοι το καλοκαίρι. Τέλος, έχουμε το Στόουκ - Νιούκαστλ. Δε χρειάζεται καν ν' αναφέρουμε το πόσο δύσκολο είναι να πάρει κάποιος βαθμό στην έδρα της Στόουκ. Και ειδικά τώρα που η ομάδα έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, το γήπεδο θα γίνει ακόμα πιο "κλουβί". Η Νιούκαστλ και ο Μπενίτες ειναι έμπειροι πάντως.
Η Τσάμπιονσιπ είναι γεμάτη ντερμπάκια. Η Ντέρμπι υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Και οι δυο διεκδικούν άνοδο. Το ίδιο ισχύει και για το ζευγάρι Αστον Βίλα - Μπρίστολ Σίτι. Μια Μπρίστολ που παίζει στα "κόκκινα" αυτές τις μέρες αφού είχε και το ντέρμπι με τη Γουλβς.
Δυνατά ξεκινάει η νέα χρονιά και τα καλύτερα έρχονται!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.