8.1.18

Μεσολόγγι: Δολοφονημένη σε χωράφι βρέθηκε η 44χρονη που είχε εξαφανιστεί


Νεκρή εντοπίστηκε η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου, στην κωμόπολη την Κατοχή Οινιάδων, κοντά στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας.
Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού, ανατολικά της Τριχωνίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24, στο άψυχο σώμα της γυναίκας, που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό της, υπάρχουν εγκαύματα καθώς είχε προκληθεί φωτιά.
Το πτώμα της ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα, για να συμμετάσχει στις έρευνες.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα τραύματα που φέρει η σορός της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών. Το μόνο που έγινε επισήμως γνωστό, είναι ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια. Οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν με ποιον συναντήθηκε και αν το έγκλημα έγινε στο χωράφι ή η 44χρονη μεταφέρθηκε νεκρή σε αυτό.
Από το πρωί, στις έρευνες συμμετείχαν και οι άνδρες της ΕΜΑΚ Πάτρας, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη έχει να δώσει στίγμα από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν έφυγε από το σπίτι της και πήρε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο. 
Να σημειωθεί ότι η 44χρονη χήρα, μητέρα τριών παιδιών, πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε.  Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού, προς άγνωστη κατεύθυνση. Το κινητό της τηλέφωνο έκτοτε έκλεισε.
Την δήλωση εξαφάνισής της έκανε στην επόμενη ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού η μία από τις ενήλικες κόρες της.
H άτυχη Ειρήνη Λαγούδη:
Πριν την τραγική εξέλιξη και ενόσω ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αδελφός της Γιώργος Λαγούδης αναφέρθηκε στο ιστορικό της εξαφάνισης.
«Οδηγούσε ένα Ford Ka, κίτρινο  με πινακίδες ΝΕΤ 9846. Ήμασταν μαζί τα Χριστούγεννα για διακοπές στην Αθήνα στο σπίτι μου. Επέστρεψε προχθές την Παρασκευή στο χωριό με την οικογένειά της, το Σάββατο ήρθε στο Αγρίνιο να παραλάβει το αυτοκίνητό της που το είχε αφήσει με βλάβη για να της το φτιάξουν και έφυγε και γύρισε στο χωριό περίπου στις 12 η ώρα. Για κάποιο λόγο, κατά τη μια περίπου πήρε ξανά ξαφνικά το αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας επέστρεψε στο Αγρίνιο, στην ευρύτερη περιοχή που ήταν το συνεργείο. Δεν ήρθε στο συνεργείο, αλλά στην ευρύτερη περιοχή»..
Όπως είπε, η 44χρονη γυναίκα αν και είχε περάσει δύσκολα στη ζωή της (έχασε τον άνδρα της πριν 3 χρόνια και είχε μείνει χωρίς γονείς) «δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, δεν είχε τάσεις φυγής. Είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Έχασε νωρίς τον άνδρα της, τους γονείς της είναι και άντρας και μητέρα για τα παιδιά της. Μείναμε ορφανοί από μικροί και πάλευε. Ήταν φουλ αισιόδοξη, τρομερή προσωπικότητα. Χαμογελαστή και αισιόδοξη. Αγαπούσε εμένα και τα παιδιά της. Δε θα έκανε ποτέ κάτι κακό στον εαυτό της. Είναι ξαφνικό και περίεργο που έφυγε έτσι από το σπίτι χωρίς ιδιαίτερο λόγο και δεν ειδοποίησε τα παιδιά. Σπίτι άφησε τα πάντα. Το μόνο που έχει μαζί της είναι το δίπλωμα του αυτοκινήτου. Δεν πήρε κάρτες, χρήματα, ή βαλίτσες

iefimerida