30.12.17

ΚΟΛΟΜΒΙΑ:Άγριο ξύλο σε λεωφορείο: Οδηγός γρονθοκοπεί επιβάτη που χτυπούσε συνεχώς το κουδούνι


Post verba verbera (όπου δεν πίπτει λόγος 

πίπτει ράβδος)... 


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν προ ημερών σε λεωφορείο στην Κολομβία, με τον οδηγό να επιτίθεται και να ξυλοφορτώνει επιβάτη, κατηγορώντας τον ότι χτυπούσε διαρκώς το κουδούνι για στάση.

Σε βίντεο, που κατέγραψε ένας από τους υπόλοιπους επιβάτες, φαίνεται ο οδηγός, σε έξαλλη κατάσταση, να γρονθοκοπεί ασταμάτητα τον άνδρα ενώ σε άλλο σημείο τον πιάνει από το λαιμό. Μία γυναίκα ακούγεται να φωνάζει στον οδηγό να σταματήσει ενώ συνεπιβάτες επιχειρούν να τον τραβήξουν μακριά από το θύμα.

Ο διευθυντής της ιδιωτικής εταιρίας, που εκτελεί δρομολόγια για λογαριασμό του δημοσίου, δήλωσε: "Η συμπεριφορά του οδηγού δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογηθεί αλλά είχε προηγηθεί πρόκληση. Σύμφωνα με τον οδηγό, ο επιβάτης έκανε κατάχρηση του κουδουνιού, πατώντας το συνεχώς κατά τη διάρκεια της διαδρομής.
Προφανώς ότι το όχημα σταματάει και οι πόρτες ανοίγουν, το κουδούνι σταματάει αυτομάτως αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν κατέβαινε και συνέχισε να πατάει το κουμπί".
Ο διευθυντής υποστήριξε, επίσης, ότι οι υπόλοιποι επιβάτες απειλούσαν να καλέσουν την αστυνομία αν δεν σταμάταγε να χτυπάει το κουδούνι, προσθέτοντας ότι ο συγκεκριμένος επιβάτης προκάλεσε το ξέσπασμα του οδηγού, χτυπώντας τον πρώτος.
Το θύμα, από την άλλη πλευρά, παραδέχτηκε ότι χτύπησε το κουδούνι αρκετές φορές για να σιγουρευτεί ότι ακουγόταν αλλά το λεωφορείο δεν σταμάτησε στην στάση του, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η επίθεση.
news247