13.12.17

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ


Δελτίο Τύπου αρ. 22/ 13 ΔΕΚ 2017

 


Ανακοινώνουμε στα Μέλη και τους Φίλους της Ενώσεως, ότι το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματός μας αποφάσισε την πραγματοποίηση ζωντανών αναμεταδόσεων, μέσω Facebook, εκδηλώσεων και συζητήσεων που θα υποστηρίζουν τους σκοπούς της Ενώσεώς μας (θέματα ιστορικά, κοινωνικά, οικονομικά, εθνικά, κλπ). Κατ’ αρχήν σκοπός είναι η πραγματοποίηση των «εκπομπών» μία φορά το μήνα, βραδινές ώρες, πιθανότατα την πρώτη Δευτέρα εκάστου μηνός. Σημειώνουμε ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμαστικές μεταδόσεις σε ανύποπτο χρόνο, που βρίσκονται ανηρτημένες στην ομάδα «ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ».


Με την ευκαιρία θυμίζουμε ότι μεταξύ των κυρίων σκοπών της ΕΑΑΣ, ξεχωρίζουν, η  σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των μελών της, αλλά και με τους εν ενεργεία συναδέλφους, η επιμέλεια των συμφερόντων και η παρακολούθηση των ζητημάτων που αφορούν τα μέλη της και η διατήρηση του εθνικού φρονήματος των μελών και η συνέχιση της προσφοράς προς την πατρίδα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Με βάση τα παραπάνω, καλούνται ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ της Ενώσεώς μας, να συνεισφέρουν με ιδέες, γνώσεις, δεξιότητες, φυσική παρουσία, συμμετοχή και ότι άλλο επιθυμεί ή μπορεί καθένας, ώστε να στήσουμε μια «εκπομπή» που να διευκολύνει, πληροφορεί και ενδιαφέρει το σύνολο των συναδέλφων, εν ενεργεία και αποστρατεία, ακόμη και αυτούς που δεν είναι μέλη της ΕΑΑΣ. Οι επιθυμούντες να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Παράρτημα, το δυνατόν συντομότερα.


Για το Τοπικό Συμβούλιο:

Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος

Ανχης εα Ιωάν. Πανταζής, Γραμματέας

μαθίαΗμαθία

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: 16ης Οκτωβρίου 1 Βέροια - 59132
(επί της πλατείας Ωρολογίου, στο 2ο όροφο του κτιρίου).

Καθημερινές, 11:00 ως 13:00.
Τηλέφωνο: 23310-27463
Τηλέφωνο απόλυτης ανάγκης: 697-42-52-700
ή VPN ΓΕΣ
: *77-42-57

e-mail: eaas.par.imathias@gmail.com