14.12.17

Α.Τ. Φυλής: 9 τραυματίες και κατάληψη του Τμήματος από αθίγγανους!

Kατελήφθη από αθίγγανους το Αστυνομικό Τμήμα της Φυλής όταν ένας 62χρονος ομόφυλός τους που είχε συλληφθεί για παράνομες ενέργειες, πέθανε μέσα στα κρατητήρια από ανακοπή καρδιάς.
Έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκαν δεκάδες αθίγγανοι οι οποίοι με γενική έφοδο κατέλαβαν το τμήμα και "μαύρισαν στο ξύλο" εννέα αστυνομικούς που βρίσκονταν μέσα και τους "έστειλαν" στο νοσοκομείο!

Ο 62χρονος αθίγγανος συνελήφθη την Τρίτη (12.12.2017) για κλοπές και οδηγήθηκε στο τμήμα. Εκεί σήμερα Τετάρτη αισθάνθηκε αδιαθεσία, και λίγη ώρα μετά πέθανε.
Μόλις έγινε γνωστό στους υπόλοιπους αθίγγανους  της περιοχής, μαζεύτηκαν έξω από το τμήμα και άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος οφείλεται στους αστυνομικούς και όχι σε παθολογικά αίτια.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών οι τσιγγάνοι κρατούσαν καδρόνια και πέτρες και "έλιωσαν το ξύλο" τους αστυνομικούς από τους οποίους ούτε ένας δεν τόλμησε να χρησιμοποιήσει το υπηρεσιακό του όπλο για να αμυνθεί!
Αμέσως μεταφέρθηκαν στο 401 Σ.Ν.
.
pronews
Φυσιολογικά, θα έπρεπε - από την επίθεση- να είχαν γεμίσει τα νοσοκομεία από ...αθιγγάνους (όχι γύφτους), αλλά αντί αυτού, βλέπουμε το θράσος τους από την ατιμωρησία να μεγαλώνει καθημερινά.Ο κόσμος νοσταλγεί την εποχή που οι αθίγγανοι (όχι γύφτοι) έβλεπαν Χωροφύλακα και άλλαζαν δρόμο και η ταυτότητά τους έγραφε "ακαθορίστου υπηκοότητος" Τα χάλια αυτά βαπτίστηκαν "Δημοκρατία"!!!
Η Αστυνομία οφείλει τώρα  και έπρεπε ήδη να το είχε κάνει, να εξαπολύσει  ανάλογη "αντεπίθεση" να αναζητήσει τους δράστες και τους συλλάβει. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα ανθρώπων, που ζει -ως επι το πλείστον -  εις βάρος των συμπολιτών μας να οργιάζει εις το όνομα της δημοκρατίας και να μην έχει αφήσει νόμο που να μην τον έχει παραβιάσει! 
Juan