30.12.17

Αξιωματικός με 4 παιδιά στρατιωτικούς τιμήθηκε στο ΓΕΕΦ - ΦΩΤΟ
Αξιωματικός με 4 παιδιά στρατιωτικούς τιμήθηκε στο ΓΕΕΦ.
 Φαίνεται ότι τα παιδιά του ...Πειραιά κατά το ομώνυμο τραγούδι κατοικούν στην Κύπρο! 
Αξιωματικός με 4 παιδιά στρατιωτικούς τιμήθηκε στο ΓΕΕΦ


Με την ευκαιρία της εορτής του νέου έτους, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της ΕΦ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ» στις 29 Δεκεμβρίου 2017.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης ο οποίος ευχήθηκε ένα ευτυχές και δημιουργικό 2018 σε μια Εθνική Φρουρά που αλλάζει.

Εν συνεχεία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους και ειδικότερα με τους σπουδαστές των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτάτων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο με εορταστική άδεια.


Με την ευκαιρία της καθολικής συγκέντρωσης των σπουδαστών και στο πλαίσιο του Μήνα Στρατιωτικής Οικογένειας και Αλληλεγγύης, τιμήθηκε από το ΓΕΕΦ, ανώτερος Αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, τα τέσσερα τέκνα του οποίου έχουν επιλέξει το στρατιωτικό τρόπο ζωής καθόσον 2 εξ αυτών είναι αξιωματικοί και οι άλλοι 2 σπουδαστές της ΣΣΕ.Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το σύνολο της ηγεσίας της Εθνικής Φρουράς, Διοικητές Σχηματισμών όπως επίσης και αντιπροσωπείες στελεχών.

armyvoice.gr