6.11.17

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των θυμάτων που βίασε ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου


Ο 32χρονος αλβανός δράστης της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε καταδικαστεί για ληστείες και δύο υποθέσεις βιασμού.
Ο δράστης με το βεβαρημένο ποινικό παρελθόν ξεκίνησε την παράνομη δράση του το 2007, όταν μαζί με συνεργούς του είχε προσεγγίσει παρκαρισμένο τζιπ στη Γλυφάδα, όπου βρίσκονταν ένα ζευγάρι, τους πήρε τα χρήματα, κατέβασε το αγόρι και πήρε το αυτοκίνητο κι έφυγε λίγο πιο πέρα.

«Με ρωτούσε πόσο χρονών είμαι, αν έχω σχέσεις, είπα ότι είμαι παρθένα. Άρχισε να μιλά χυδαία: «θα σου δείξω πώς είναι». Ήρθε πίσω, πανικοβλήθηκα, έκλαιγα. Σήκωσε το χέρι του, είπε: «σκάσε μωρή π…». Για να μας αφήσει να φύγουμε έκανα ό,τι μου έλεγε. Μου έλεγε: «κάνε ησυχία να μη μας ακούσουν», ανέφερε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ένα χρόνο αργότερα το θύμα του βιασμού από τον 32χρονο κι έναν ακόμα συνεργό του, όπως γράφει ο ΑΝΤ1.
Λίγους μήνες αργότερα, προσέγγισαν με τον ίδιο τρόπο ένα άλλο σταθμευμένο όχημα στο Άλσος Βεΐκου, όπου επίσης βρισκόταν ένα ζευγάρι.
Σε αυτή την περίπτωση έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού, κατέβασαν με τη βία τον άνδρα και πήραν το όχημα μαζί με την κοπέλα και μετέβησαν σε ερημική τοποθεσία στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας.
Και σε αυτή την περίπτωση το 19χρονο, τότε θύμα, βιάστηκε από τον καθ’ομολογία δράστη της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, απειλώντας την ότι θα της αφαιρέσει τη ζωή.
«’Η θα κάτσεις ή θα σε σκοτώσω, δε θα σε πάω ποτέ σπίτι ή θα κάνεις αυτό που σου λέω ή τέλος», φέρεται να της είχε πει τότε ο αδίστακτος Αλβανός σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει το θύμα του.
Στη συνέχεια βάζει μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου και κατευθύνεται στον σταθμό του ΟΣΕ στην Οινόη όπου αφήνει ελεύθερη την 19χρονη.

tribune