19.11.17

Η κακοκαιρία «χτυπά» την επαρχία: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στην Πάτρα, ξεριζώθηκαν δέντρα στο Μεσολόγγι

Οι βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα

Στο έλεος της κακοκαιρίας παραμένει όλη η χώρα. Οι βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην επαρχία. Αξίζει, μόνο να αναφέρουμε ότι στην Πάτρα εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα αυτοκίνητά τους από τους δρόμους που μετατράπηκαν σε λιμάνια, στο Μεσολόγγι ξεριζώθηκαν δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους, ενώ στο Δομοκό σημειώθηκε κατολίσθηση στο 16ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας-Δομοκού

Προβλήματα στο Μεσολόγγι από την κακοκαιρία -Ξεριζώθηκαν δέντρα στο κέντρο της πόλης
Εντονα τα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μεσολόγγι.

Οι ισχυροί άνεμοι είχαν σαν αποτέλεσμα να πέσουν δένδρα στο κέντρο της πόλης, ενώ παρέσυραν κάδους απορριμάτων σημειώνοντας αρκετά προβλήματα σε διάφορα σημεία της πόλης.


Παράλληλα στο λιμάνι του Μεσολογγίου δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα σε σκάφη και βάρκες εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Σημειώνεται, τέλος, πως κάτοικοι και φορείς ήδη με το πρώτο φως της ημέρας έχουν προβεί στην καταγραφή των ζημιών και στην πλήρη ομαλοποίηση της κατάστασης.


«Ποτάμι» δρόμοι στην Πάτρα -Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα αυτοκίνητά τους 

Σε ποτάμια μετατράπηκαν δρόμοι στην Πάτρα νωρίς το πρωί της Κυριακής, εξαιτίας της βροχόπτωσης.

Στις Ιτιές και στην Παραλία Πατρών ο δρόμος είναι απροσπέλαστος σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24, καθώς έχουν βουλώσει τα φρεάτια.
Δεν έλειψαν και οι εγκλωβισμοί οδηγών στα οχήματά τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής σε τρεις περιπτώσεις. Σε μία από αυτές, μητέρα και παιδί εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο στην παραλία Δρεπάνου, όπου η θάλασσα έχει βγει στον... δρόμο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.Κατολίσθηση στον δρόμο προς Δομοκό 

Mεγάλα τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την έντονη κακοκαιρία και στην Στερεά Ελλάδα.

Αποτέλεσμα των έντονων καιρικών φαινομένων, νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, σημειώθηκε κατολίσθηση στο 16ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας-Δομοκού.

Αμεσα στο σημείο κλήθηκαν και μετέβησαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής προσπαθώντας να αποκαταστήσουν άμεσα την βλάβη προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο και την κυκλοφορία των οχημάτων.

Τέλος,σημειώνεται πως χρειάστηκε η επέμβαση ειδικού οχήματος προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, ενώ από το βράδυ του Σαββάτου η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα.
protothema