27.11.17

Κοινωνικό μέρισμα: Λάθος της εφαρμογής αφήνει εκτός τους στρατιωτικούς! Ποια η λύση


Πολλοί στρατιωτικοί προσπάθησαν να κάνουν τη διαδικασία για το κοινωνικό μέρισμα ,αλλά προς έκπληξή τους διαπίστωσαν πως η εφαρμογή τους εμφανίζει ανασφάλιστους στον ΕΦΚΑ. Τι έχει συμβεί και το κυριότερο τι θα γίνει εξηγεί σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ:
Τις τελευταίες ώρες η Ομοσπονδία μας δέχεται ορυμαγδό τηλεφωνημάτων από στελέχη των ΕΔ, τα οποία στην προσπάθειά τους να αιτηθούν του κοινωνικού μερίσματος, η οικεία εφαρμογή τούς εμφανίζει ανασφάλιστους στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.).

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας και Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής (Σ.Ε.) Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας του Ε.Φ.Κ.Α. επικοινώνησε αμέσως με το Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α., κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε εντολή για επίλυση του όποιου προβλήματος τυχόν υπήρξε από μεριάς του Φορέα. 
Πράγματι, το ζήτημα εντοπίστηκε σε λειτουργικό κομμάτι της εφαρμογής και μέχρι να επιλυθεί θα εφαρμοστεί εναλλακτική δρομολόγηση των αιτηθέντων στοιχείων μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (Ε.Α.Π.) και τα αιτήματα των δικαιούχων συναδέλφων θα μπορούν να επανυποβληθούν από το απόγευμα της σήμερον (27.11.2017) ή ακόμη καλύτερα, λόγω του φόρτου των αιτήσεων, από αύριο (Τρίτη 28.11.2017) και μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, ήτοι τα μεσάνυχτα (00.00) της Τρίτης, 12 Δεκεμβρίου 2017.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων των συναδέλφων και σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα ή ανωμαλία, να επικοινωνήσετε άμεσα με την Ομοσπονδία μας (2168004777).
militaire