16.11.17

Ιερώνυμος: Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος


Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε βαθύτατα συγκλονισμένος από την τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική και πρόσθεσε ότι έχει δώσει εντολή στην «Αποστολή» να συνδράμει στην ανακούφιση των πληγέντων.

«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος, όπως άλλωστε και όλοι οι Έλληνες, από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική. Προσεύχομαι για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων και οι σκέψεις μου είναι μαζί με τους οικείους τους, αλλά και με όλους τους κατοίκους της περιοχής που, όπως φαίνεται, θα περάσουν ένα ακόμη δύσκολο βράδυ», ήταν τα λόγια του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος στη συνέχεια έκανε γνωστό ότι έχει δώσει εντολή στην «Αποστολή», να συνεργαστεί με την Ι. Μητρόπολη Μεγάρων, προκειμένου να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στην ανακούφιση των πληγέντων.
Όπως είπε, «από το πρωί ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας έχει επικοινωνήσει με τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεγάρων κ. Κωνσταντίνο για να συντονίσουν τις δράσεις τους και να επουλώσουν τις πληγές των αδελφών μας».
Νωρίτερα, και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους πληγέντες και στις οικογένειες των θυμάτων.
kathimerini