19.11.17

Aπό φίλια πυρά! Περαστικά της.


Οφείλουμε εξ αρχής να ξεκαθαρίσουμε ότι κατά τη γνώμη μας η μεγαλύτερη εκδίκηση της Δημοκρατίας, είναι το να υποστηρίζει με πάθος το θύμα της άνανδρης επίθεσης σε βάρος της δικηγόρου που απειλεί τη ζωή της και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το πόδι της ακόμα κι αν συνέλθει, παρόλο που οι πληροφορίες οι οποίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι το τραγικό – το τονίζουμε – θύμα, μάλλον υποφέρει σήμερα… από φίλια πυρά!

Δεν πρόκειται λοιπόν για οποιαδήποτε δικηγόρο, αλλά για δικηγόρο γνωστή στον χώρο των «αλληλέγγυων», καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Παρίσι, αλλά και διορισμένη από την κυβέρνηση της αριστεροδεξιάς στη θέση του αντιπροέδρου του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) από τις 10 Μαΐου 2016. Τρομερή δουλειά κάνει από τότε που το έστησαν για να το στελεχώνουν κατά πλειοψηφία με ημέτερους.
Έβαλαν τον «λύκο» δηλαδή να φυλάει τα «πρόβατα» και μετά απορούμε για την πολιτική ανοχή σε Ρουβίκωνες και άλλους περίεργους αριστερούληδες χαβαλέδες, υποτίθεται ιδεολόγους…
Τη διετία 2010-2012, η δικηγόρος-καθηγήτρια μάλιστα φέρεται να διετέλεσε σύμβουλος του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη και σήμερα… αναχωρητή στις ΗΠΑ όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα στην… τρισκατάρατη Παγκόσμια Τράπεζα, ως γνήσιος αριστερός κι αυτός (δεν την έπαιρνε μαζί να τους εκπολιτίσει και να είχε γλιτώσει)… Να φανταστούμε ότι ο φίλος Νίκος Τόσκας τα βρίσκει όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά.
Η άτυχη δικηγόρος – ειλικρινά το λέμε, σε ανθρώπινο επίπεδο, χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας, αν και αμφιβάλουμε αν η ίδια  είχε παρόμοια συναισθήματα όταν έπεφτε τραυματίας ή νεκρός κάποιος αστυνομικός έδινε διαλέξεις για «τον ρατσισμό και την ξενοφοβία» στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας επί κυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου.
_________________
Αυτός που την έστειλε να...διδάξει (!) στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, ήταν τουλάχιστον ηλίθιος.
Efenpress
________________
Η καθηγήτρια αυτή έχει κάνει σε βίντεο κάποιες καταγγελίες οι οποίες εάν αληθεύουν επακριβώς είναι σαφώς αντικείμενο προβληματισμού, όμως αφενός δεν υπάρχει πουθενά η αντίθετη άποψη, οπότε είναι όλα κατά δήλωση, ενώ αρνούμαστε να δεχθούμε ότι το 80% των δοκίμων αστυνομικών είναι… Χρυσαυγίτες και η σύγχρονη Αστυνομία… φυτώριο φασισμού.
Η ακροδεξιά σαφώς εκπροσωπείται και στην αστυνομία όπως σε όλη την κοινωνία, ενώ για να κρίνουμε την… ομολογία υποτίθεται αστυνομικών ότι είναι φασίστες και δεν υπάρχει πρόβλημα, θα θέλαμε πρώτα να ακούσουμε το μάθημα της κυρίας, ώστε να αποκλείσουμε ότι η αντίδραση προκλήθηκε επιδεικτικά και στον υπερθετικό, από όσα είχαν ακούσει οι δόκιμοι. Κι ας σκούζουν οι στρατευμένοι της δημοσιογραφίας.
Επίσης, τον Δεκέμβριο του 2014, εμφανίστηκε ως «αλληλέγγυα» σε συνέντευξη Τύπου των γονέων των «αντιστασιακών κρατουμένων» Ρωμανού, Μπουρζούκου και Μιχαηλίδη, που διεκδικούσαν να παίρνουν άδειες από τη φυλακή διότι εκτός από τον «αγώνα» θυμήθηκαν και να σπουδάσουν.
Άρα και μόνο από την ευρύτερη δράση της μειώνεται δραστικά η αξιοπιστία της μαρτυρίας της, καθώς είναι αυτό το οποίος στις ΗΠΑ ακποκαλούν… partisan! Διότι εμάς για παράδειγμα, μας ενοχλεί εξίσου ο ανεγκέφαλος χρυσαυγίτης και ο ανεγκέφαλος αριστερούλης. Την καθηγήτρια-θύμα φαίνεται πως την ενοχλεί μόνο η μια πλευρά.
Εν ολίγοις, μπορεί να είναι στυγνοί εγκληματίες αυτοί που έριξαν τη φωτοβολίδα στη δικηγόρο-καθηγήτρια, παρότι «σύντροφοι» δικοί της, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν η συμπεριφορά φαίνεται πως επέδειξαν όσοι τη διόρισαν σε θέση που της επέτρεπε να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ακτιβιστικής της δράσης, «να αλώσει το σύστημα εκ των έσω», με πρόσχημα τον… εκδημοκρατισμό του.
Επαναλαμβάνουμε ότι συμπάσχουμε και την υποστηρίζουμε, αλλά προσθέτουμε εμφατικά, ότι μας ενοχλεί εξίσου ο ανεγκέφαλος, είτε είναι Χρυσαυγίτης είτε αντιεξουσιαστής ή ακροαριστερός. Ο φασισμός μπορεί να είναι είτε δεξιός είτε αριστερός και οποιοσδήποτε πάει να μας τον φορέσει καπέλο, θα μας βρίσκει απέναντι. Για να εξηγούμαστε.
  πηγή:defence-point