5.11.17

Αποκάλυψη: Το 1/3 των ευρωβουλευτών είναι προσδεδεμένοι στο «άρμα» του Τ.Σόρος - Ο Β.Όρμπαν δημοσίευσε την λίστα

226 ευρωβουλευτές φέρεται, σύμφωνα με ρωσικές και ουγγρικές πηγές, πως ελέγχει ο πασίγνωστος «επενδυτής» παγκοσμιοποιητής Τζορτζ Σόρος από το σύνολο των 751 που έχει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, μέσω των οποίων επιχειρεί και πολλές φορές περνάει ευρωπαϊκές οδηγίες που συντελούν στην αποδόμηση των εθνών και των χριστιανικών θρησκευτικών πεποιθήσεων των ευρωπαϊκών κρατών

Η  «λίστα Σόρος» με την οποία ξεσκεπάζονται όλοι οι συνεργαζόμενοι ευρωβουλευτές δημοσιεύτηκε χάρις στον ορκισμένο του εχθρό τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας τον Βίκτορ Όρμπαν
Στον κατάλογο αυτόν είναι καταγεγραμμένοι οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ασκούν πιέσεις για τα σχέδια του χρηματοδότη τους και αλλάζουν τη νομοθεσία της ΕΕ με τις παρεμβάσεις τους προς το χειρότερο για τις λεγόμενες παραδοσιακές γραμμές
Στον φάκελο αναφέρεται ξεκάθαρα και κάτι άλλο. Η εχθρική στάση την οποία έχουν οι ευρωβουλευτές αυτοί απέναντι στην Ρωσία
Η Ρωσία λόγω του προέδρου Πούτιν εμφανίζεται ως υπερασπίστρια των εθνικών και παραδοσιακώξν δομών κάτι που αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον Τ.Σόρος
Ο δισεκατομμυριούχος επηρεάζει  την λήψη αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι χάκερ από την DCLeaks δημοσίευσαν  τον τρόπο που λειτουργεί το «Open Society» το πιο αγαπητό δημιούργημα του Τζορτζ Σόρος.
Είναι ένα πολυσέλιδο έγγραφο που περιέχει πληροφορίες για 226 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που είναι ιδεολογικοί σύμμαχοι της «Ανοικτής Κοινωνίας». 
Προωθούν τις προκαταλήψεις του Τζορτζ Σόρος, όπως τη μεταφορά παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη, την λεγόμενη «ισότητα των φύλων», τη νομιμοποίηση του γάμου σε άτομα του ιδίου φύλου, την προσέγγιση της Ουκρανίας με την ΕΕ και φυσικά την ανίσχυρη και αναξιόπιστη αντιπολίτευση στη Ρωσία του 5%
Συνολικά υπάρχουν 751 βουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έτσι οι προσδεδεμένοι στο «άρμα» του Σόρος καταλαμβάνουν περισσότερο από το 1/3 των εδρών.
Προσκείμενοι στην «Ανοικτή Κοινωνία» είναι  πολιτικοί που βρίσκονται πολύ ψηλά στην ευρωπαϊκή πολιτική, όπως ο Μάρτιν Σουλτς, μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, , ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Γκι Φερχόφστατ.
Στην περίπτωση του Σουλτς κάποιος καταλαβαίνει ότι τελικά δεν θα ήταν και τόσο καλή ιδέα αν κέρδιζε τις εκλογές στην Γερμανία
Ο φάκελος για τους ήδη αναφερθέντες 226 βουλευτές αναφέρει ότι είχαν συνεργασθεί με την «Ανοικτή Κοινωνία» και ότι «μπορούν να συνεργαστούν ξανά».
Αυτό σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να τους ξαναχρησιμοποιήσει κατά το δοκούν όποτε θέλει
Οι περισσότεροι φίλα προσκέιμενοι της Ανοικτής Κοινωνίας αγωνίζονται για τα δικαιώματα των παράνομων μεταναστών, των μειονοτήτων, και των ΛΟΑΤ. Υποστηρίζουν, δηλαδή, την απεριόριστη μετανάστευση από τις χώρες του τρίτου κόσμου, τη νομιμοποίηση των ομοφυλοφιλικών  γάμων και τον έλεγχο των γεννήσεων.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο δισεκατομμυριούχος συναντιέται με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιουγκέρ πίσω από τις κλειστές πόρτες και κανείς δεν έχει ιδέα τι συζητάνε αναφέρει η ρωσική vz και το Βαλκανικό Περισκόπιο.  
Ο Σόρος στη λίστα του έχει  και εκπροσώπους δεξιών κομμάτων, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι σοσιαλδημοκράτες, αριστεροί όλων των τάσεων, περιβαλλοντολόγοι και ‘πράσινοι’.
Υπάρχουν και πολλοί καθηγητές, οι οποίοι γράφουν βιβλία στα οποία ο σύγχρονος καπιταλισμός επικρίνεται με ενθουσιασμό. 
Ωστόσο, αυτό δεν τους εμποδίζει να εργάζονται για έναν από τους πιο κυνικούς καπιταλιστές της εποχής μας (τον Σόρος) γιατί στην τελική όλα γίνονται για «το πάπλωμα».
Το φαινόμενο Σόρος έχει καταστεί πολύ επικίνδυνο για οποιονδήποτε και οτιδήποτε έχει να κάνει με εθνικές και παραδοσιακές αξίες. Πολλοί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν δρα μόνος αλλά βρίσκεται μια μυστική κάστα από πίσω του η οποία έχει ως στόχο την κατάργηση των Εθνών και την δημιουργία εντελώς ελεγχόμενων ατομικοτήτων. 
Ένα άτομο θα είναι πάντα ανίσχυρο απέναντι στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μπαίνει το «εγώ» και φεύγει το «εμείς» και επικρατούν οι νόμοι της υποτιθέμενης «καλοπέρασης» με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί να μην έχουν πλέον κανένα πρόβλημα στο να διατηρούν τον έλεγχο άμορφων και ανίσχυρων μαζών-«πολτών».
pronews