20.10.17

H αδελφή της δολοφονημένης Δώρας ξέσπασε στο πατέρα της: Αλήτη εσύ την «έφαγ


«Πάγωσαν» όλοι στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια στο άκουσμα της φράσης «Αλήτη, αλήτη εσύ την »έφαγες». Γιατί ήρθες στην κηδεία;».
Αυτά ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Κωνσταντίνας, της αδερφής της αδικοχαμένης 32χρονης, Δώρας Ζέμπερη, η οποία την ώρα που έβγαινε από την Εκκλησία, μετά το πέρας της Εξοδίου Ακολουθίας απευθύνθηκε στον πατέρα της Κώστα Ζέμπερη σε έντονο ύφος, ξεσπώντας από οργή.

«Αίσχος σου φτου σου ξεφτίλα»

Δεν ήταν η πρώτη έκρηξη από την αδελφή της Δώρας. Η Κωνσταντίνα Ζέμπερη, αδελφή της δολοφονημένης Δώρας επέκρινε δημόσια τον πατέρα, γράφοντας σκληρά λόγια εναντίον του.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγο πριν το τελευταίο αντίο στην αδελφή της, η Κωνσταντίνα Ζέμπερη έγραψε ένα οργισμένο μήνυμα στο Facebook ποστάροντας την είδηση του protothema.gr για τις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο πατέρας μετά την γνωστοποίηση της φρικτής δολοφονίας μέσα στο δεύτερο νεκροταφείο Αθηνών:
«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας» έγραψε, δημοσιεύοντας ανάρτηση του protothema.gr με τις δηλώσεις του πατέρα τους έξω από το νεκροταφείο.
tribune