8.10.17

Χαλκίδα: ''Χρυσοδάκτυλη'' οικιακή βοηθός ρήμαζε τα αφεντικά της


Έβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στη Δροσιά Χαλκίδας! Η 63χρονη γυναίκα είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό την 39χρονη Αλβανίδα για να καθαρίζει και να μαγειρεύει, 
ωστόσο εκείνη δεν περιοριζόταν στα καθήκοντά της, καθώς έβαζε «χέρι» στα χρήματα και στα κοσμήματα που έβρισκε μπροστά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 63χρονη παθούσα είχε αντιληφθεί τις κλοπές και έλαβε άμεσα τα μέτρα της, τοποθετώντας κάμερες ασφαλείας στους χώρους του σπιτιού της.


Το μεσημέρι της Πέμπτης λοιπόν, η 39χρονη συνελήφθη επ' αυτοφώρω να κλέβει το ποσό των 20 ευρώ, το οποίο μάλιστα είχε προσημειωθεί προηγουμένως από την αστυνομία.

Αστυνομικοί της Β΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας που βρίσκοταν στο σπίτι, συνέλαβαν την 39χρονη Αλβανίδα, η οποία όπως αποδείχτηκε έκλεβε συστηματικά τον άνθρωπο που της είχε δώσει δουλειά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της συλληφθείσας, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα πίσω από απορροφητήρα, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, και πανάκριβα κοσμήματα που είχε κλέψει από το σπίτι της 63χρονης, όπως δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, χρυσές αλυσίδες με σταυρούς, ρολόγια, ακόμη και χρυσές λίρες.




πηγή: eviazoom/ bloko.gr