2.10.17

Ζητούν και τα ...ρέστα!!!

Με την άσκηση αγωγών-προσφυγών ενώπιον των αρμοδίων ελληνικών και ευρωπαϊκών δικαστηρίων» προειδοποιούν πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτες, για τις περικοπές στις συντάξεις τους με το νόμο Κατρούγκαλου.
«Το γεγονός αυτό οδηγεί τους πάντες σε(...) πλήρη εξαθλίωση, κάτι που επιτέλους πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν είναι ανεκτό», ξεκαθαρίζουν οι πρώην βουλευτές σε ανακοίνωσή τους με θέμα «Ληστρική και απάνθρωπη αντιμετώπιση Βουλευτών και Δικαστικών».
(Το  και δικαστικών που ...κολλάει;) 

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
ΘΕΜΑ: «Ληστρική και απάνθρωπη αντιμετώπιση Βουλευτών και Δικαστικών»
«H νέα περικοπή των συντάξεων, με τη μορφή αναστολής καταβολής μεγάλου μέρους αυτών, που επέφερε το άρθρο 13 του Ν. 4387/2016, το οποίο μετά τις προηγούμενες μειώσεις, εξανεμίζει το εναπομείναν ποσό αυτών, αφού τις μειώνει εκ νέου. Το γεγονός αυτό οδηγεί τους πάντες σε πλήρη εξαθλίωση, κάτι που επιτέλους πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν είναι ανεκτό. Οδηγούμεθα, με ευθύνη της πολιτείας, στο να διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο την αποκατάσταση της νομιμότητας και τη διασφάλιση των ελαχίστων τελευταίων δικαιωμάτων μας, τα οποία θίγονται βάναυσα από τις παραπάνω νομοθετικές ρυθμίσεις, με την άσκηση αγωγών-προσφυγών ενώπιον των αρμοδίων ελληνικών και ευρωπαϊκών δικαστηρίων.»

Δηλαδή οι χιλιάδες  των συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων και ανδρών των ΕΔ και ΣΑ με 36 χρόνια μάχιμης υπηρεσίας, που τους έκοψαν τις αποδοχές 60% τι πρέπει να πουν;

Στο κάτω - κάτω εσείς, οι πολιτικοί ευθύνεστε  για την κατάντια της χώρας.
Αλήθεια, πόσα παίρνετε  με την μειωμένη σύνταξή σας;
 Επίσης, πόσα χρόνια "δουλέψατε" για να πάρετε σύνταξη;
Juan