18.10.17

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστή στο Μέρυλαντ - Άνοιξε πυρ και μετά εξαφανίστηκε (φωτό, βίντεο)

Άμεση κινητοποίηση των αρχών σήμανε νωρίτερα, έπειτα από πυροβολισμούς στο Μέριλαντ και συγκεκριμένα σε ένα επιχειρηματικό συγκρότημα, στην περιοχή Έντζγουντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άνθρωποι έχουν πέσει νεκροί από τα πυρά του δράστη, ενώ ακόμη δύο βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Η μικρή πόλη, που βρίσκεται σχεδόν 40 λεπτά απόσταση από τη Βαλτιμόρη, τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν και να κλείσουν όλα τα σχολεία της περιοχής, για λόγους ασφαλείας.
Η αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο, ωστόσο δεν έγινε καμία σύλληψη, καθώς ο δράστης εγκατέλειψε τη σκηνή του εγκλήματος και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Τουλάχιστον πέντε σχολεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το επιχειρηματικό πάρκο κλειδώθηκαν και οι μαθητές έμειναν εγκλωβισμένοι μέσα στις εγκαταστάσεις τους, πριν δοθεί άδεια για την εκκένωσή τους.
Το γραφείο του σερίφη της περιοχής επιβεβαίωσε τους πυροβολισμούς στο Emmorton Park, όπως και τους τραυματισμούς, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένο νούμερο.
Μουσουλμάνος ο δράστης, δεν αποκλείεται η τρομοκρατική ενέργεια
Η αστυνομία κατονόμασε τον ύποπτο για τους πυροβολισμούς στο επιχειρηματικό πάρκο Emmorton στο Έτζγουντ και έδωσε τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα.
Ο Radee Labeeb Prince χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνος, ενώ η προειδοποίηση προς τους πολίτες είναι να αποφύγουν οποιοδήποτε άτομο του μοιάζει, αναφέροντας τις όποιες πληροφορίες έχουν στη διάθεσή τους.
Δείτε τη φωτογραφία του:
pronews