7.10.17

Χαλκιδική: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο κι επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά...


Δεν πρόλαβαν να... χαρούν την κλοπή του χρηματοκιβωτίου που «σήκωσαν» από ξενοδοχείο της Χαλκιδικής γιατί λίγο μετά, βρέθηκαν με χειροπέδες.
Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, αλλά κατά τη διαφυγή τους το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, δύο 38χρονους και μία 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Η κλοπή σημειώθηκε χθες Παρασκευή (06/10) τα ξημερώματα, σε ξενοδοχείο της Ιερισσού, απ' όπου οι δράστες -σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία- με τη χρήση ηλεκτρικού εργαλείου διάτρησης «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 1.860 ευρώ. Αφού φόρτωσαν τη «λεία» τους σε αυτοκίνητο επιχείρησαν να διαφύγουν, αλλά στην προσπάθεια αυτή το όχημα ανατράπηκε, με συνέπεια να το εγκαταλείψουν μαζί με το χρηματοκιβώτιο.
Αστυνομικοί της Αρναίας εντόπισαν το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και λίγο αργότερα τους δράστες να κινούνται πεζοί και τους συνέλαβαν. Το χρηματοκιβώτιο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων σε παρόμοιες πράξεις.
Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


newsbomb.gr