30.10.17

Τόσκας: Ο Έλληνας σήμερα ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ (!!!) {Σχόλιο συνεργάτου μας}

«Φθηνά κολπάκια» τα περί ανοχής στη βία και την εγκληματικότητα - Οι επιθέσεις επί ημερών μας έχουν μειωθεί, λέει - «Είμαστε αντίθετοι στους ακτιβισμούς που υπερβαίνουν κάποια όρια», η αστυνομία συλλαμβάνει και παραδίδει στην συνέχεια στην Δικαιοσύνη, είπε για τις ενέργειες του Ρουβίκωνα

«Φθηνά κολπάκια» χαρακτήρισε τις κατηγορίες περί ανοχής στην βία και την παραβατικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης που εξαπολύει εναντίον του ιδίως η αντιπολίτευση ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας


Ο κύριος Τόσκας υποστήριξε πως αντίθετα από όσα ισχυρίζεται η Νέα Δημοκρατία, επί ημερών του και επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία δείχνουν πως οι επιθέσεις εναντίον αστυνομικών τμημάτων, οι εμπρησμοί στα Εξάρχεια κλπ έχουν μειωθεί. 
«Αυτοί οι όροι "ξεχωριστό κράτος" δεν θυμάμαι να γινόταν επί προηγούμενων κυβερνήσεων» δήλωσε ο κύριος Τόσκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, προσθέτοντας πως πλέον «οι αστυνομικές επιχειρήσεις δεν γίνονται πια υπό τις τηλεοπτικές κάμερες, κάτι που δεν βλέπατε τα προηγούμενα χρόνια».

Πιο συγκεκριμένα για τον Ρουβίκωνα και άλλες ομάδες, ο υπουργός υποστήριξε πως «είτε ακτιβιστικές ενέργειες είτε παραβατικές ενέργειες, η αστυνομία συλλαμβάνει και αναλαμβάνει η δικαιοσύνη». 

«Είμαστε αντίθετοι στους ακτιβισμούς που υπερβαίνουν κάποια όρια, και στην περίπτωση του Ευαγγελισμού», διευκρίνισε ο κύριος Τόσκας. 

Αυτή η παλιά αντίληψη ότι η Αριστερά είναι υπεύθυνη για την ανομία και την παραβατικότητα είναι γελοία γιατί η Αριστερά είναι βασικά αντίθετη στη βία, πρόσθεσε και μάλιστα σχετικά με τους χειρισμούς του στα θέματα αυτά για τα οποία κατηγορείται περί ανοχής, διερωτήθηκε: «Υπάρχει περίπτωση να έρθει ανάπτυξη με κλίμα αναταραχής; Εμείς προσπαθήσαμε και πετύχαμε ήπιο κλίμα και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».

Ο Έλληνας σήμερα ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ, υποστήριξε ακόμα ο υπουργός.

Τέλος ο κύριος Τόσκας, αναφερόμενος στις ελλείψεις στο σώμα της Αστυνομίας εξήγγειλε την αγορά 400 νέων περιπολικών οχημάτων το αμέσως προσεχές διάστημα. 

protothema

__________________________

Τα νεκροταφεία, που στέλνουν τους Έλληνες οι ντόπιοι και οι εισαγόμενοι κακοποιοί, πράγματι είναι το πιο ήσυχο περιβάλλον κ. Τόσκα!

  Μη μας λέτε ότι δεν μπορεί η Αστυνομία να ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ  τους αναρχικούς στα Εξάρχεια και να τους συλλάβει όλους, γιατί τότε  θα πρέπει να πιστέψουμε ότι είστε άσχετος, ενώ δεν είστε.

 Γιατί δεν μας λέτε για  τη παράνομη παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, που έδωσε...εντολή στην Αστυνομία να απελευθερώσει τους συμμορίτες του Ρουβίκωνα, όταν τους μετέφερε στην ΓΑΔΑ; 

Μας λέτε ότι είστε αντίθετοι με τους ακτιβισμούς που "υπερβαίνουν κάποια όρια". Αλήθεια ποια είναι τα όρια αυτά; Μήπως η ανατίναξη της Ακροπόλεως; Και ποιοι είστε εσείς που θα καθορίσετε τα όρια της παρανομίας και θα αποφασίζετε κατα το δοκούν αν  και σε ποιους θα εφαρμόζεται ο νόμος;

 Διαλύσατε τα Αστυνομικά Τμήματα και αφήσατε περιοχές ολόκληρες χωρίς ουσιαστική αστυνόμευση, με τη δικαιολογία ότι δεν επαρκεί το ανθρώπινο δυναμικό. 
Και φυσικά δεν επαρκεί αφού το έχετε διασκορπίσει να φυλάει εκτός από τους νυν  πρώην βουλευτές, δημοσιογραφίσκους και δικηγορίσκους! 
Αυτοί οι κύριοι με τις παχυλές συντάξεις, αν θέλουν προσωπική ασφάλεια ας προσλάβουν σεκιουριτάδες και όχι να απολαμβάνουν ιδιαίτερης προστασίας  σε σχέση με τους άλλους πολίτες.

 Μας λέτε ότι θα προμηθευτείτε 400 νέα περιπολικά σύντομα. Αυτά τα περιπολικά σίγουρα χρειάζονται, αλλά χρειάζονται 800 αστυνομικοί για κάθε βάρδια δηλαδή 2.400 αστυνομικοί το 24ωρο, εκτός αν πρόκειται για...τηλεκατευθυνόμενα περιπολικά χωρίς πλήρωμα (όπως τα νέα αεροσκάφη).

 Θα πρέπει σαφώς να ενισχύσετε το αστυνομικό προσωπικό αυξάνοντας τον αριθμό του δυναμικού του, σε συνδυασμό με την επιχειρούμενη αντιμετώπιση του εγκλήματος.

 Είναι σαφής και αποδεδειγμένη η ικανότητα της Αστυνομίας να αντιμετωπίζει κάθε έγκλημα  με εντυπωσιακή επιτυχία, φτάνει να μην παρεμβάλεται από πολιτικούς παράγοντες και "πολιτικές γραμμές".

 Η νομοθεσία είναι μία και δεν μπορεί ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανένα άλλο κόμμα να την προσαρμόζει στα "πιστεύω" του.

Αυτά προς το παρόν...

Αβραάμ Αλεξανδρής  (ΑΛΕΞ)