9.10.17

Το χωριό με τους 200 Εθνοφύλακες στη Ρόδο - Γνωρίστε τους! - ΦΩΤΟ


Διακόσιοι ετοιμοπόλεμοι εθνοφύλακες κατοικούν στο χωρό Αρχάγγελος Ρόδου. Τους γνωρίσαμε από κοντά στο παρατηρητήριο που είχε στηθεί στην αποβατική άσκηση που διεξήχθη στην Ρόδο την περασμένη Πέμπτη, στο πλαίσιο της άσκησης Παρμενίων. Εκεί ήταν συγκεντρωμένοι πάρα πολλοί Εθνοφύλακες και είχαμε την ευκαιρία ν' απαθανατίσουμε ορισμένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν.

Ανάμεσά τους και ο μεγαλύτερος σε ηλικία ο οποίος βραβεύτηκε από τον υπουργό Πάνο Καμμένο.


Όμως ο φακός του Armyvoice.gr  εντόπισε κι έναν ακόμη ο οποίος είναι από το 74 κάθε χρόνο σε οποιαδήποτε δραστηριότητα γίνεται από πλευράς των ενόπλων δυνάμεων.

Ο υπουργός εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά την απονομή των αναμνηστικών που έδωσε στους εθνοφύλακες τόνισε πως "άμα παρατηρήσετε, θα δείτε πως οι Έθνοφύλακες είναι άρτια εξοπλισμένοι και μέρος της ατομικής τους τους εξάρτησης το έχουν αγοράσει απο την τσέπη τους.


Στο υπουργείο εξετάζουμε πως γίνεται να προχωρήσουμε στον εξοπλισμό αυτών των ανθρώπων που δείχνουν την θέληση που έχουν ώστε να υπηρετούν πάντα την πατρίδα. Θα δούμε με τους Αρχηγούς των Επιτελείων πως θα γίνει από εδώ και στο εξής αυτές τις εξαρτήσεις να τις παίρνουν απο εμάς."

Να συμπληρώσουμε μόνο πως μακάρι και όλοι οι κληρωτοί στις Ένοπλες Δυνάμεις και περισσότερο στον Στρατό Ξηράς να είχαν εξαρτήσεις παρόμοιες μ' αυτές των εθνοφυλάκων κι οχι εκείνες τις απαρχαιομένες με τις δυο φυσιγγιοθήκες δεξιά και αριστερά και το Μ-71 στην πλάτη....​

armyvoice.gr