21.9.17

Διευθυντής στο ΚΑΤ συνελήφθη για φακελάκι


Στη σύλληψη ενός γιατρού σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής προχώρησε χθες η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία. 


Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για τον Γεώργιο Ρουμελιώτη που είναι διευθυντής της Β΄ Ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου.

Χθες, σε προκαθορισμένη συνάντηση στο Νοσοκομείο ο κ. Ρουμελιώτης παρέλαβε, ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ στο γραφείο του βρέθηκε φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο διοικητής του ΚΑΤ, Νικόλαος Κοντοδημόπουλος, ο οποίος τόνισε:

«Σας ενημερώνουμε ότι χθες Τετάρτη 20/09/2017, συνελήφθη ιατρός Ορθοπεδικός του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «ΚΑΤ» από αστυνομικούς του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων με προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε αυτόφωρη διαδικασία για παθητική δωροδοκία».

protothema