15.9.17

Νέα επίθεση κρανοφόρων με σφυριά στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στο Πέραμα- Ήρθαν κι έφυγαν ανενόχλητοι με λεωφορείο


Έπειτα από την «κινηματογραφική» δολοφονική επίθεση που είχε γίνει εναντίον μελών του Λαϊκού Συνδέσμου, που άνοιγαν τα γραφεία τους στον Ασπρόπυργο, με τους δράστες να επιτίθενται «καμουφλαρισμένοι» με αστυνομικά ρούχα και… σφυριά· Μια νέα επίθεση κρανοφόρων με σφυριά έλαβε χώρα στο Πέραμα.

Ειδικότερα, νωρίτερα και σύμφωνα με τις καταγγελίες του κόμματος, ομάδα τριάντα ατόμων, οπλισμένων με σφυριά ανέμενε στην κεντρική πλατεία του Περάματος μέχρι που επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και σταμάτησαν σε στάση δίπλα από τα τοπικά πολιτικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, στο Πέραμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τοπικά γραφεία δεν λειτουργούσαν, σήμερα Πέμπτη, ενώ οι οπλισμένοι κρανοφόροι κατεύθασαν έξω από το χώρο που στεγάζει τα πολιτικά γραφεία, επιδιδόμενοι σε μια ολοτελή καταστροφή των γραφείων. Αφού λεηλάτησαν επαρκώς τους... εξωτερικούς τοίχους των γραφείων, αποχώρησαν, παίρνοντας (!) άλλο λεωφορείο και… έγιναν «καπνός»
Αξιοσημείωτο θα ήταν να αναφέρουμε, πως η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωση της επιρρίπτει ευθύνες, τόσο προς την αστυνομική όσο και πολιτική ηγεσία, για την εγκληματική ανοχή που επιδεικνύει σε αναρχικές και ακροαριστερές οργανώσεις, σε βάρος του «τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας».
Σε άλλο σημείο, η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει:
«Τα όσα απίστευτα ειπώθηκαν έρχονται σε συνέχεια της ιστορίας που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες στον Πειραιά, όταν οι παρακρατικοί επιτέθηκαν και λήστεψαν τον Συναγωνιστή Μουλιανάκη με την ΕΛ.ΑΣ να ΑΡΝΕΙΤΑΙ να προβεί στις προβλεπόμενες συλλήψεις των παρακρατικών, οι οποίοι είχαν διαπράξει κακούργημα.
 
Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η απήχηση που γνωρίζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στον Ελληνικό Λαό έχει φέρει σε φανερή αμηχανία τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς τους, οι οποίοι σε πλήρη συγχορδία προβαίνουν σε ένα ξεδιάντροπο σχέδιο τρομοκρατίας κατά της Χρυσής Αυγής. Ας γνωρίζουν ότι θα αποτύχουν!
 
Ένα κίνημα που άντεξε φυλακίσεις, διώξεις, λάσπη και πολιτικές δολοφονίες δεν θα λυγίσει εμπρός σε θρασίμια που συνεργάζονται με σάπιους επίορκους και δέχονται εντολές από τους φονιάδες του Ελληνικού Λαού.»
 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, μετά την επίθεση στα τοπικά πολιτικά γραφεία, οι κουκουλοφόροι κατευθύνθηκαν με το ίδιο λεωφορείο στα γραφεία του σωματείου της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος «Άγιος Νικόλαος», συνεχίζοντας το «έργο» τους.
pronews